Dispozitiv de spalare cu presiune pentru suprafete plane – Presiune: 275 bari – CONTRACTOR BIG – Mosmatic

In stoc

Poate fi utilizat pentru intrebuintari exterioare cu ajutorul periei pentru margine care este special conceputa sa curete suprafetele dure, asadar procesul de spalare este eficient indiferent de tipul de suprafata pe care este actionat.

Acest dispozitiv de spalare rotativ reprezinta modelul pentru uz exterior. Este fabricat pentru a fi utilizat pe suprafete din piatra, lemn, pavaje, alei, trotuare sau alte suprafete dure. Poate fi utilizat fara probeleme pentru incintele scolare, sau incintele institutiilor cu circulatie intensa.

Poate fi utilizat pentru intrebuintari exterioare cu ajutorul periei pentru margine care este special conceputa sa curete suprafetele dure, asadar procesul de spalare este eficient indiferent de tipul de suprafata pe care este actionat.

Este dotat cu suport pentru lance, astfel aveti la dispozitie un dispozitiv de spalare rotativ cu inalta presiune si foarte eficient in sarcinile de lucru pentru care este fabricat si de asemenea aveti la dispozitie o lance de pulverizare ideala pentru curatarea locurilor inguste in care dispozitivul nu poate fi utilizat.

Acest dispozitiv este dotat cu mecanism de rotire personalizat si de asemenea cu brat rotor personalizat, asadar reprezinta o solutie profesionala si eficienta in procesele de indepartare a graffiti-lor. Mecanismul de rotire este intarit iar bratul rotor poate pulveriza cu o presiune de pana la 500 bar. Bratul rotor este dublu si se utilizeaza cu doua duze de tip 1503.

Se recomanda utilizarea acestui dispozitiv profesional de spalare cu presiune marca Mosmatic, pentru suprafetele cu dimensiuni mari, cum ar fi parcari, statii de alimentare, incinte scolare, spatii comerciale, locuri publice etc.

Pentru mai multe informatii referitoare la accesoriile si dispozitivele profesionale de spalare cu presiune marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

SPECIFICATII TEHNICE

  • Presiune: 275 bar
  • Temperatura: 120°C
  • Admisie: G3/8″F
Cod Diametru(Ø) Greutate Pivot Brat rotor Duza lance Duze brat rotor Pistol Roti din otel inoxidabil
80.675 520 22.5 kg 1 x DYCI 2 x 1/8” NPTF 1 x 1506 2 x 1503 1 x 1 x Ø125
80.685 750 26.5 kg 1 x DYCI 3 x 1/8” NPTF 1 x 1508 2 x 1503 1 x 1 x Ø 260

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Dupa presiune:

Dupa debit de apa:

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv de spalare cu presiune pentru suprafete plane – Presiune: 275 bari – CONTRACTOR BIG – Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu