Dispozitiv multifunctional de spalare cu presiune pentru suprafete plane – Presiune 500 bari – Mosmatic

In stoc

Acest dispozitiv de spalare rotativ, mobil, este dotat cu un cadru cu manere si suporti pentru roti, asadar este foarte eficient pentru procesele de spalare a zidurilor, pardoselilor sau a oricarui tip de suprafata ce necesita o curatare cu presiune inalta.

Este special fabricat pentru sarcinile dificile de spalare a suprafetelor unghiulare greu accesibile. Asadar reprezinta solutia ideala pentru usurarea proceselor de lucru pentru utilizator. Dispozitivul este compact si usor de manevrat astfel procesul de curatare este foarte eficient si rapid.

Dispozitivul si cadrul dispozitivului este fabricat din otel-inoxidabil, este foarte solid asadar garanteaza lunga durabilitate de utilizare la o capacitate de curatare la nivel profesional. De asemenea materialul de constructie al dispozitivului este rezistent la depunerile de rugina.

Acest dispozitv de spalare rotativ reprezinta solutia profesionala pentru curatarea suprafetelor largi. Poate fi utilizat si pentru intrebuintari interioare si pentru intrebuintari exterioare.

De asemenea acest dispozitiv este dotat cu un mecanism de colectare a rezidurilor in timpul procesului de utilizare. Dispozitivul este dotat pe margini cu peri tari, care retin cu eficienta rezidurile de pe suprafata de curatare.

Pentru colectarea rezidurilor, acest dispozitiv este dotat cu un sistem de aspirare potrivit pentru conectarea unui aspirator indutrial sau porfesional special pentru aspirarea lichidelor.

Inaltimea de spalare poate fi ajustata in functie de necesitatile de lucru ale utilizatorului. Inaltimea de lucru se ajusteaza cu ajutorul filetilor instalati pe suportii pentru roti.

Rotile si suportii pentru roti fabricati din otel-inoxidabil, ofera posibilitatea ca dispozitivul sa poata fi utilizat chiar si in spatii foarte inguste.

Puterea de pulverizare a bratului rotor poate ajunge la peste 500 bar, iar miscarea de rotatie a acestuia este activata de presiunea duzelor.

Duzele de spalare pentru acest dispozitiv se achizitioneaza separat.

Asadar acest dispozitiv reprezinta o solutie profesionala si economica pe termen lung, poate fi utilizat cu usurinta si eficienta in spatii precum, parcuri, incinte scolare, strazi, trotuare, pardoseli etc. fara a fi nevoie de utilizarea substantelor chimice.

In pagina produsului veti gasi informatii referitoare la dotarile dispozitivului si accesoriile care pot fi achizitionate separat.

Selectarea modelului dorit se face in functie de codul de produs. Dispozitivul este disponibil in doua modele si poate fi achizitionat impreuna cu maner si duze de pulverizare sau fara.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , ,

Dupa presiune:

Dupa debit de apa:

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv multifunctional de spalare cu presiune pentru suprafete plane – Presiune 500 bari – Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu