Dispozitiv pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei – Solamat 200 – Heute – 065-2200

In stoc

Dispozitiv pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei  Solomat 200 marca Heute, fabricat din otel inoxidabil, intr-un design compact, este ideal pentru curatarea talpilor, marginilor si a suprafetei incaltamintei.

Dispozitiv pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei

Dispozitiv pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei  Solomat 200 marca Heute, fabricat din otel inoxidabil, intr-un design compact, este ideal pentru curatarea talpilor, marginilor si a suprafetei incaltamintei.

Reprezinta o solutia ideala pentru indepartarea excesului de murdarie de pe incaltaminte. Periile sunt speciale chiar si pentru indepartarea depunerilor puternice de mizerie, noroi, praf, etc. de pe incaltamine.

Este dotat cu unitate de colectare pentru reziduri prevazuta cu filtru. Aceasta se poate indeparta si poate fi curatata cu usurinta si reutilizata.

Acest dispozitiv este special fabricat pentru aplicatii industriale si pentru flux de utilizare continuu. Asadar poate fi utilizat pentru cai de acces cu trafic intens:

  • spatii comerciale de mari dimensiuni,
  • fabrici,
  • institutii publice,
  • super-marketuri,
  • pentru industria producerii de alimente, etc.

Este dotat cu perii speciale pentru curatare talpii, cu perii speciale pentru curatarea marginilor si de asemenea este dotat cu o perie speciala pentru suprafata incaltamintei.

Datorita motorului puternic, ce actioneaza cu o viteza de 750 de rotatii pe minut, procesul de curatare al incaltamintei ofera rezultate excelente.

Rezidurile colectate sunt retinute in recipientul special pentru reziduri, astfel dispozitivul se pastreaza curat.

Procesul de curatare se activeaza prin intermediul butonului de picioare pentru pornire si pentru oprire, astfel este foarte usor de utilizat si datorita design-ului de fabricatie poate fi pozitionat foarte usor pentru a fi la indemana oricarui utilizator. De regula aceste dispozitive se folosesc pentru caile de acces, usi, intrari, etc.

Avantajele utilizarii dispozitivelor profesionale de curate pentru incaltaminte marca Heute, sunt pastrarea si intretinerea curateniei in locurile in care sunt utilizate si de asemenea curata cu eficienta incaltamintea si ofera un aspect placut dupa fiecare utilizare.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale marca Heute, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Curățare încălțăminte în industrie

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei – Solamat 200 – Heute – 065-2200”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu