Dispozitiv pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei – Solomat 100 – Heute – 060U2100

In stoc

Dispozitivul pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei Solomat 100, fabricat din otel inoxidabil, intr-un design compact, este ideal pentru curatarea talpilor, marginilor si a suprafetei superioare a incaltamintei.

Dispozitiv pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei

Dispozitivul pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei Solomat 100, fabricat din otel inoxidabil, intr-un design compact, este ideal pentru curatarea talpilor, marginilor si a suprafetei superioare a incaltamintei.

Reprezinta o solutia ideala pentru indepartarea excesului de murdarie de pe incaltaminte. Periile sunt eficiente chiar si pentru indepartarea depunerilor puternice de mizerie, noroi, praf, etc. de pe incaltamine.

Este dotat cu un recipient de colectare a reziduurilor, care poate fi golit, curatat si reutilizat foarte usor.

Acest dispozitiv este fabricat pentru aplicatii industriale si pentru flux de utilizare continuu.

Asadar, poate fi utilizat pentru :

  • cai de acces cu trafic intens
  • spatii comerciale de mari dimensiuni
  • fabrici
  • institutii publice
  • supermarket-uri
  • pentru industria producerii de alimente, etc.

Datorita motorului puternic, ce actioneaza cu o viteza de 750 de rotatii pe minut, procesul de curatare al incaltamintei ofera rezultate excelente. Rezidurile colectate sunt retinute in recipientul special pentru reziduri, astfel dispozitivul se pastreaza curat.

Procesul de curatare incepe prin actionarea butonului de picioar (atat pentru pornire cat si pentru oprire), astfel fiind foarte usor de utilizat. Datorita design-ului poate fi pozitionat foarte usor, ocupand putin spatiu si poate fi la indemana oricarui utilizator. De regula aceste dispozitive se folosesc langa caile de acces, usi, intrari, etc.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale marca Heute, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Curățare încălțăminte în industrie

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei – Solomat 100 – Heute – 060U2100”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu