Dispozitive de curățare geamuri

Descopera oferta la echipamente curatare geamuri

Daca spalarea si curatarea riguroasa a geamurilor face parte din activitatea ta, afla ca acum poti transforma acest proces meticulos intr-unul eficient, simplu si rapid cu ajutorul dispozitivelor profesionale disponibile in cadrul magazinului nostru online. Punem intotdeauna pe primul loc necesitatile si cerintele clientilor nostri, motiv pentru care colaboram in permanenta cu furnizori internationali de top si depunem toate eforturile pentru a ne imbunatati si dezvolta continuu gama de produse. Prin urmare, din moment ce treci pragul nostru virtual, este imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti in materie de dispozitive de curatat si spalat ferestre la cele mai inalte standarde. Spre exemplu, acum ai sansa de a achizitiona de pe site-ul magazinului nostru online dispozitive de spalat geamuri la inaltime, care sunt special concepute pentru a facilita curatarea la inaltimi mari, ceea ce nu este posibil prin intermediul echipamentelor obisnuite, si care pot fi manevrate si transportate cu usurinta chiar si de catre un utilizator neexperimentat, gratie greutatii reduse si design-ului compact prin care se remarca. Ce mai trebuie sa stii este faptul ca dispozitivele de spalat geamuri la inaltime sunt si foarte practice si versatile, fiind potrivite pentru a curata o varietate de suprafete aflate la inaltimi mari, incepand de la ferestre si pana la panouri sandwich sau panouri solare, dar nu numai.

Mai mult, afla ca acum poti opta pentru un kit de curatare a ferestrelor la inaltime cu apa demineralizata – HydroPower Advanced. Acesta este numai bun pentru interventiile profesionale, respectiv pentru curatarea suprafetelor vitrate la inaltimi de pana la 10 metri, avand in componenta sa un filtru cu rasina, care are rolul de a filtra apa, lasand-o pura, perfecta pentru a elimina mizeriile si praful in totalitate, fara a lasa urme. De asemenea, pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase, in functie de gradul de murdarie de pe suprafata de curatare, la filtru se poate atasa chiar si un recipient pentru detergent. Desigur, acesta este doar un exemplu din gama noastra de dispozitive de spalat geamuri la inaltime. Tot ce iti ramane de facut este sa rasfoiesti intreaga noastra oferta de echipamente profesionale pe care ti-o punem la dispozitie si sa comanzi ceea ce corespunde pe deplin specificatiilor tale.

Nevoile si preferintele difera de la client la client, stim asta. De aceea, am pregatit o varietate uimitoare de produse, astfel incat alaturi de noi sa ai posibilitatea de a alege o solutie completa si potrivita de fiecare data. Dispozitivele de curatare geamuri disponibile pe rafturile magazinului nostru online sunt dintre cele mai diverse si sunt adaptate tuturor cerintelor. Incepand de la adaptoare pentru atasarea uneltelor de curatare a ferestrelor sau adaptoare cu unghi reglabil pentru lance telescopica care permite accesul in locurile greu accesibile si pana la comutatoare debite de apa, duze de jeturi pentru perii, kit-uri pentru extensie furtun sau perii lamerale/lamerale solare, cu fibre naturale pentru lance telescopica, din carbon, ovale sau rectangulare, si nu numai, acum ai sansa de a comanda direct prin telefon cele mai potrivite dispozitive de curatare si spalat geamuri, astfel incat sa uiti de grija urmelor de murdarie de pe ferestre si sa ai mereu la indemana toate echipamentele necesare pe care te poti baza pentru obtinerea unor rezultate impecabile.

Nu in ultimul rand, afla ca punem foarte mare accent pe colaborarile mutual benefice, motiv pentru care iti suntem alaturi si te ghidam conform propriilor nevoi si cerinte specifice pentru alegerea celor mai potrivite dispozitive de curatare geamuri. La Uniclean, stii ca esti pe maini bune!

 

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu