Duza pentru indepartarea resturilor de guma de mestecat pentru dispozitivul de spalare rotativ – Mosmatic

In stoc

Aceasta duza reprezinta un accesoriu care poate fi achizitionat separat, pentru dispozitivele de spalare rotative cu modelele FL-AHB-KAU 520, FL-AHK-KAU 520 si FL-AHB-KAU 750.

Acestasta duza este special fabricata pentru sarcinile de indepartare a resturilor de guma de mestecat de pe trotuar, pardoseala, etc.

Duza pulverizeaza un jet puternic, la presiune inalta, care indeparteaza rapid si eficient guma de mestecat. Jetul este pulverizat la un unghi de 45°, iar puterea de impact a jetului este ideal pentru finalizarea oricarei sarcini de lucru ce necesita spalarea cu presiune inalta.

Este fabricata din otel inoxidabil, rezistenta la depunerile de rugina, astfel se garanteaza lunga durabilitate de utilizare a duzei, la aceeasi capacitate profesionala de lucru pe termen lung. De asemenea poate reprezenta si o solutie economica pentru sarcinile de intretinere a mentenantei stradale, a parcurilor, a incintelor scolare, etc.

Duza poate fi achizitionata separat fata de dispozitivul de curatare.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Duza pentru indepartarea resturilor de guma de mestecat pentru dispozitivul de spalare rotativ – Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu