Echipament curatare si dezinfectare incaltaminte – Putere de consum: 400 V – Neptun SC1 – Heute

In stoc

Echipament curatare si dezinfectare incaltaminte marca Heute – special fabricat pentru curatarea si dezinfectarea completa a incaltamintei.

Echipament curatare si dezinfectare incaltaminte

Acest echipament curatare si dezinfectare incaltaminte marca Heute este special fabricat pentru curatarea si dezinfectarea completa a incaltamintei.

      Specificatii tehnice:

Putere de consum: 400 V
Material: Otel inoxidabil
Presiune de apa recomandata: 3bar
Temperatura ideala apa: 5 – 50°C
Debit de apa recomandat: 4 l/min

Echipamentul este format dintr-o unitate dotata cu perie de curatare automata cu recipent pentru detergent de curatare sau pentru solutii dezinfectante. Aceasta unitate este prevazuta cu spatii de pozitionare pentru picior in asa fel incat aceasta sa poata fi curatata si dezinfectata in totalitate. Fabricata in totalitate din otal inoxidabil, dotata cu un maner special pentru manipularea si asezarea acesteia in locul dorit.

Aceasta unitate are in dotarea sa un spatiu special pentru pozitionarea recipientelor cu detergent sau solutii dezinfectante. Pozitionati sursa de detergent si introduceti furtunul de transfer pentru a putea incepe procesul automat de curatare al incaltamintei.

De asemenea butoun de activare se afla pozitionat pe maner.

Atentie !

Unitatea nu este prevazuta pentru curatarea si dezinfectarea cizmelor sau tipurilor de incaltaminte de mari dimensiuni ce nu se incadreaza in spatiile de curatare ale unitatii.

Pentru astfel de sarcini de curatare acest echipament include o perie manuala cu furtun ce face legatura directa dintre perie si unitate. Furtun special pentru utilizarea detergentilor de curatare sau pentru utilizarea substantelor dezinfectante.

Acest tip de echipament este ideal pentru utilizarea in:

  • industria sanitara,
  • industria alimentara,
  • spitale,
  • farmacii,
  • cabinete,
  • fabrici de productie alimentara, etc.

Pentru a putea utiliza echipamentul, acesta trebuie conectat la o sursa de apa, cu debit de apa si presiune reduse. Consultati tabelul cu speciicatii tehnice pentru a vizualiza debitul si presiunea recomandate.

Aceast echipament include si sursa electrica, ce se poate pozitiona pe un perete in apropierea unitatii de curatare si dezinfectare pentru incaltaminte.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale marca Heute, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Curățare încălțăminte în industrie

,

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Echipament curatare si dezinfectare incaltaminte – Putere de consum: 400 V – Neptun SC1 – Heute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu