Echipament pentru curatare guma de mestecat cu acumulatori – Gum Ranger – SpinAclean

In stoc

Echipament pentru curatare guma de mestecat cu acumulatori

Vechea metoda de indepartare a gumelor de mestecat presupunea folosirea echipamentelor de inalta presiune costisitoare.

Metoda dezvoltata pentru a fi mai prietenoasa cu mediul inconjurator a presupus creearea echipamentelor pe baza de abur. Detergentul este amestecat cu aburul pentru indepartarea rapida a gumei de pe suprafata. Aceasta modalitate utilizeaza aproximativ 2 litri de apa si 2 litri de detergent pe ora, deoarece presiunea scazuta combinata cu temperatura inalta permite curatarea intr-un mod rapid si eficient.

Echipamentul Gum Ranger pe acumulatori este ideal pentru îndepărtarea gumelor sau a etichetelor lipicioase din zonele publice, trepte, etc. ce au suprafețe diferite ca textura. Acesta poate curata chiar si de pe lemn de esență tare, pardoseală, blocuri de beton, pardoseli de intrare, scaune comerciale și multe altele. Funcționarea silențioasa face ca echipamentul sa devina ideal pentru utilizarea in parcuri, scoli sau alte zone unde poluarea fonica poate constitui un impediment in utilizarea echipamentelor zgomotoase.

Informații suplimentare

Brand

Greutate

9.40 kg

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Echipament pentru curatare guma de mestecat cu acumulatori – Gum Ranger – SpinAclean”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu

Echipament pentru curatare guma de mestecat cu acumulatori - Gum Ranger - SpinAclean