Echipament profesional pentru curatare scari rulante – Tread-TEQ – EscaTEQ

In stoc

Echipament pentru curatare scari rulante  Tread-TEQ este foarte usor si poate fi operat pentru curatarea scarilor rulante de o singura persoana doar cateva minute.

Echipament profesional pentru curatare scari rulante

Echipament profesional pentru curatare scari rulante  Tread-TEQ este foarte usor si poate fi operat pentru curatarea scarilor rulante de o singura persoana doar cateva minute.

Acest sistem se foloseste de propulsia scarilor rulante pentru spalare ceea ce elimina nevoia de oprire a acestora pentru procesul de curatare.

Echipamentul este disponibil in diferite marimi: 60 cm, 80 cm si 100 cm.

Datorita diversitatii in creearea scarilor, producatorii au realizat diferite tipare la nivelul striatilor de pe trepte. De aceea va punem la dispozitie bureti speciali ce sunt compatibili cu Otis, Schindler, Kone, Mitsubishi, Westinghouse, Thyssenkrup, Montgomery, Fujitec.

Caracteristici:

  • Absorbtie mare de apa pentru o mai buna curatare;
  • Burete fabricat la o densitate mare pentru o rezistenta mai mare in timp;
  • Rigiditate ridicata pentru a crea presiune asupra suprafetei de curatat;
  • Design imbunatatit cu varfuri conice si varfuri rotunjite pentru o mai buna potrivire si o usoara aplicare pe treptele rulante.

Informații suplimentare

Brand

Tip produs

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Echipament profesional pentru curatare scari rulante – Tread-TEQ – EscaTEQ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu