Echipamente curățenie

Dacă vrei să te bucuri de calitate și varietate la un nou nivel în materie de echipamente  curățenie, înseamnă că ai ajuns unde trebuie. Principala noastră misiune a fost dintotdeauna aceea de a furniza produse de calitate, de a oferi plus valoare clienților noștri și de a ține pasul cu tot ce înseamnă echipamente curățenie inovative, noutăți și dezvoltare tehnologică. Din acest motiv, gama de echipamente curățenie profesionale disponibilă în cadrul magazinului nostru online este una dintre cele mai diversă, potrivită pentru a acoperi până și cele mai complexe solicitări și sarcini, ceea ce înseamnă că este aproape imposibil să nu găsești ceea ce cauți, fie pentru uz casnic, fie pentru uz industrial.

Îți oferim o varietate largă de echipamente și accesorii de la furnizori de top internaționali, gata să asigure rezultate la cel mai înalt nivel, începând de la aparat de spălat cu presiune sau cu abur, sisteme pentru curățarea geamurilor și suprafețelor vitrate la exterior cu apă demineralizată sau mașini de frecat/aspirat pentru orice tip de suprafață și până la monodiscuri portabile, mașini moderne pentru curățarea covoarelor, echipamente pentru curățarea și lustruirea încălțămintei, echipamente de spălat auto și multe altele, pe care merită să le descoperi chiar tu răsfoind întreg catalogul nostru de produse.

Comandă echipamente curățenie profesionale

Indiferent de cerințele pe care le are afacerea ta, cert este că datorită multitudinii de variante pe care o punem la dispoziția ta, acum poți fi sigur că ești pe mâini bune și că ai posibilitatea de a alege cu ușurință soluția potrivită de fiecare dată. Toate produsele din categoria de echipamente curățenie pe care le comercializam au întrebuințări clar definite și se remarcă prin design unic, performanță, funcționalitate, versatilitate și tehnologii de ultimă generație, așa că poți comanda oricând cu încredere toate echipamentele care te interesează. 

Mai mult, ce mai trebuie să știi este faptul că dincolo de gama aparent nesfârșită de echipament curățenie pe care am dezvoltat-o cu grijă pentru clienții noștri, punem foarte mult accent pe perseverență, profesionalism, seriozitate și onestitate. Acestea sunt principalele valori după care ne-am ghidat întreaga activitate de-a lungul timpului, valori care au reușit să ne aducă în propriul portofoliu numeroase companii de prestigiu care s-au declarat mulțumite de colaborarea avută cu noi. 

Suntem pregătiți oricând să devenim partenerul tău de încredere în ceea ce privește achiziționarea de echipament curățenie pentru profesioniști și ne dorim să încheiem cât mai multe parteneriate pe termen lung, bazate pe încredere și transparență. Parteneriatul cu noi este atuul tău, aceasta este deviza noastră!

Prin urmare, nu îți rămâne decât să vizualizezi portofoliul nostru complet de echipament curățenie și să ne contactezi pentru orice fel de asistență de specialitate, fie că ai nevoie de informații suplimentare despre un anumit produs din vitrinele magazinului nostru online, fie că intenționezi să plasezi o comandă. 

Echipa Uniclean este formată din oameni focusați în permanență pe satisfacerea nevoilor și dorințelor tuturor clienților și pe conturarea celor mai potrivite soluții customizate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să eziți să stai de vorba cu noi ori de câte ori ai nelămuriri, întrebări sau recomandări cu privire la gama noastră de echipament curățenie profesional și nu numai.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu