NOU! PROMOTII LUNARE

Echipamente pneumatice

Aerul comprimat se numără printre principalele resurse pe care te poți baza atunci când îți dorești să efectuezi o curățenie optimă în condiții dificile. Fie că ești prestator de servicii profesionale, fie că vrei să îmbunătățești rezultatele din propria locuință, Uniclean îți vine în ajutor cu o ofertă largă de echipamente de curățare pneumatice.

Aceste dispozitive pot fi utilizate pentru multiple proceduri, de la degresare, la șamponare, spălare, clătire și nu numai. Eficiența aerului comprimat este demonstrată în raport cu multiple suprafețe, ceea ce face aceste echipamente să fie multifuncționale, fără contraindicații.

Eficiente și sigure, reușesc să îndepărteze chiar și depunerile dificile, care nu pot fi eliminate prin metode convenționale. Capetele atașate sunt interschimbabile, ceea ce îți oferă posibilitatea să îl folosești în nenumărate proceduri, îndepărtând perfect praful, murdăria și grăsimile de pe orice suprafață greu de curățat.

Există modele special concepute pentru a genera un anumit rezultat, precum echipamentele pneumatice pentru căutarea sistemului de aer condiționat de la mașină sau din locuințe. Acesta pulverizează un lichid menit să igienizeze aerul și suprafețele interioare ale elementelor componente, curățându-le, protejându-le și oferind un miros plăcut.

De asemenea, există și modele care funcționează fără apă sau substanțe chimice. Acestea se bazează strict pe forța aerului exercitat la o presiune mare, așa că descompune instant depuneri dure și îndepărtează orice pată. În plus, poți jongla cu temperaturile dacă îți dorești să și dezinfectezi în același timp sau alternează accesoriile atunci când te confrunți cu suprafețe delicate.

Rezistente, durabile, performante și ergonomice, echipamentele de curățare pneumatice de la Uniclean sunt exact ajutorul de care ai nevoie pentru a obține curățenie și igienizare perfecte în raport cu orice suprafețe. În plus, sunt configurate în așa fel încât să faciliteze utilizarea și transportul, astfel încât în doar câteva minute să finalizezi procese complexe cu minim de efort. Lasă procedurile dificile în mâinile dispozitivelor Uniclean și știi sigur că performanțele finale vor dispune de o îmbunătățire vizibilă, ajutându-te să îți dezvolți serviciile.

Descoperă oferta Uniclean pentru echipamente de curățare pneumatice

Alege Uniclean atunci când ești în căutarea echipamentelor de curățenie performante și durabile care să îți simplifice considerabil munca. Vei găsi aici dispozitive de la branduri de top, precum DeWitte sau JWL care își vor pune amprenta în mod vizibil asupra rezultatelor pe care le vei obține.

În plus, gama de produse Uniclean include și toate accesoriile de care ai nevoie pentru a te bucura de echipamentele de curățare pneumatice. Pistoale cu diverse specificații, capete și duze sunt disponibile într-o multitudine de forme care să asigure rezultatele dorite. Totul este adaptat nevoilor și cerințelor tale și tocmai de aceea Uniclean este locul ideal din care să achiziționezi toate echipamentele de curățenie dorite.

De asemenea, costurile finale se calculează la fiecare comandă în parte pentru a avea certitudinea că plătești prețul corect strict pentru ceea ce ai nevoie. Cu alte cuvinte, beneficiezi de transparență de fiecare dată când alegi Uniclean, iar acesta este ingredientul principal pentru o colaborare de lungă durată.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu