Extensie de instalare pentru brat | Mosmatic

In stoc

Extensie profesionala marca Mosmatic, fabricata special pentru extinderea distantei de instalare a bratelor pentru instalatii de spalare.

Aceasta extensie este potrivita pentru adaptarea corespunzatoare a bratelor de spalare, in functie de dimensiunile incaperilor sau spatiilor special amenajate pentru spalarea autovehiculelor.

Reprezinta un accesoriu profesional marca Mosmatic, ideal pentru spalatoriile auto, self-service sau alte locuri unde este necesara alcatuirea unei instalatii profesionale de spalare pentru autovehicule.

Extensia se instaleaza in locul in care urmeaza sa fie pozitionat bratul. Bratul se ataseaza cu placa de prindere pe celalat capat al extensiei.

Lungimea de extindere este de 760mm, si se utilizeaza in functie de dimensiunile si cerintele necesare de lucru ale utilizatorilor instalatiilor de spalare profesionale marca Mosmatic.

Extensia este fabricata din otel-inoxidabil si este rezistenta la depunerile de rugina.

Se garanteaza calitatea si lunga durabilitate de utilizare al acestui accesoriu profesional pentru instalatii de spalare marca Mosmatic.

Pentru mai multe informatii referitoare la accesoriile pentru brate si instalatii pentru spalatorii marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Extensie de instalare pentru brat | Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu

Extensie de instalare pentru brat | Mosmatic