Extensie pentru pistolul – RB65 cu functie de pornit/oprit – PA – 30.64U56.40

Disponibil pentru precomandă

Lance pentru pistolul RB 65 cu functia de pornire/oprire PA

Caracteristici:

  • Constructie din inox inoxidabil si alama nichelata
  • Lance echipata cu maner din plastic anti-soc

Lancea a fost proiectata pentru o utilizare intensa cu apa. Temperatura maxima de 90°C implica aplicarea masurilor suplimentare de protectie asupra operatorului prin echiparea cu manusi, ochelari, etc.

Se recomanda utilizarea apei curate, eventual a unei concentratii normale de detergent uzual. Pentru folosirea agentilor chimici corozivi cu acest dispozitiv va recomandam sa ne scrieti in sectiunea de contact. La utilizarea apei reciclate se recomanda atasarea unui sistem de filtrare.

Pentru detalii referitoare la dimensiuni cat si o plansa tehnica a produsului deschideti fisierul PDF din sectiunea de documente. Informatiile prezentate cat si imaginile pot suferi modificari fara notificari in prealabil si de aceea sunt cu scop informativ.

Prin parteneriatul cu PA, echipa Unilift aduce utilizatorilor care au nevoi legate de intretinerea de tip industrial profesionista accesorii pentru spalarea cu presiune, pentru curatare industriala, echipamente pentru automibile, echipamente pentru industria alimentara, amortizoare, coturi, cuple, duze, pistoale de pulverizat, accesorii pentru sablare, filtre de absorbtie, injectoare, intrerupatoare manometrice, nipluri, perii, valve, robineti, supape, suporti pentru duze, etc.

Indicatii suplimentare referitoare la acest produs cat si pentru aceasta gama va asteptam in sectiunea de contact. Specialistii Unilift sunt incantati sa va ajute in alegerea solutiei corecte specifica cerintelor dumneavoastra.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Extensie pentru pistolul – RB65 cu functie de pornit/oprit – PA – 30.64U56.40”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu