Filtru intern pentru pistolul CP12 – Presiune 40 bari – Debit 70 l/m – Arie de filtrare 269,7 mm² – PA

In stoc

Filtru pentru pistolul de pulverizare CP12 PA

Realizat din PP si FV.

Caracteristici:

  • Presiune nominala de 40 bari
  • Debit maxim 70 litri pe minut
  • Temperatura maxima de operare 60°C
  • Filtrare particule de 700 Microni
  • Arie de filtrare 269,7 mm²
  • Diametru 18,5 mm

Pentru folosirea agentilor chimici corozivi cu acest produs va recomandam sa ne scrieti in sectiunea de contact. La utilizarea apei reciclate se recomanda atasarea unui sistem de filtrare suplimentar.

Pentru detalii referitoare la dimensiuni cat si o plansa tehnica a produsului deschideti fisierul PDF din sectiunea de documente. Informatiile prezentate cat si imaginile pot suferi modificari fara notificari in prealabil si de aceea sunt cu scop informativ.

Prin parteneriatul cu PA, echipa Unilift aduce utilizatorilor care au nevoi legate de intretinerea de tip industrial profesionista accesorii pentru spalarea cu presiune, pentru curatare industriala, echipamente pentru automibile, echipamente pentru industria alimentara, amortizoare, coturi, cuple, duze, pistoale de pulverizat, accesorii pentru sablare, filtre de absorbtie, injectoare, intrerupatoare manometrice, nipluri, perii, valve, robineti, supape, suporti pentru duze, etc.

Indicatii suplimentare referitoare la acest produs cat si pentru aceasta gama va asteptam in sectiunea de contact. Specialistii Unilift sunt incantati sa va ajute in alegerea solutiei corecte specifica cerintelor dumneavoastra.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Filtru intern pentru pistolul CP12 – Presiune 40 bari – Debit 70 l/m – Arie de filtrare 269,7 mm² – PA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu