Filtru plastic cu bypass F5 B – Ajuta la retinerea particulelor mai mari de 300µm – PA

In stoc

Filtru plastic cu bypass F5-B PA

Ideal la filtrarea pasiva a sistemului hidraulic, aceasta componenta ajuta la retinerea particulelor mai mari de 300µm asigurand o buna functionare a componentelor ce intra in contact cu agentul lichid sau cu apa ce tranziteaza acest filtru. Lipsa utilizarii acestui filtru poate implica defectiuni ulterioare asupra partilor critice precum blocarea duzelor, deterioarea peretilor pompelor, etc.

Proiectat pentru intretinere, sita se poate curata simplu prin desurubarea capacului inferior.

Depanarea acestui produs se va realiza respectand etapele din documentul aflat mai jos.

Pentru detalii referitoare la dimensiuni cat si o plansa tehnica a produselor deschideti fisierul PDF din sectiunea de documente. Informatiile prezentate cat si imaginile pot suferi modificari fara notificari in prealabil si de aceea sunt cu scop informativ.

Prin parteneriatul cu PA, echipa Unilift aduce utilizatorilor care au nevoi legate de intretinerea de tip industrial profesionista accesorii pentru spalarea cu presiune, pentru curatare industriala, echipamente pentru automibile, echipamente pentru industria alimentara, amortizoare, coturi, cuple, duze, pistoale de pulverizat, accesorii pentru sablare, filtre de absorbtie, injectoare, intrerupatoare manometrice, nipluri, perii, valve, robineti, supape, suporti pentru duze, etc.

Indicatii suplimentare referitoare la acest produs cat si pentru aceasta gama va asteptam in sectiunea de contact. Specialistii Unilift sunt incantati sa va ajute in alegerea solutiei corecte specifica cerintelor dumneavoastra.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Filtru plastic cu bypass F5 B – Ajuta la retinerea particulelor mai mari de 300µm – PA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu