Furtun pentru spuma cu supapa de dozare – Mosmatic – 90.087

In stoc

Accesoriile pentru curatare cu spuma reprzinta oportunitatea perfecta pentru a completa programul dumneavoastra de curatare a atuovehiculelor impreuna cu alte optiune de lucru pentru acest domeniu. Aveti la dispozitie posibilitate de a alege intre diferite optiuni de lucru si componente pentru a va crea propriul program de spalare si curatare a autovehiculelor. Puterea de curatare a produselor de pulverizare cu spuma este de asemenea ideala si pentru industria alimentara. Curatarea cu spuma este foarte eficienta pentru reziltate mai bune in urma procesului de spalare , datorita concentratiei mai mare de substante chimice ce ajuta la o curatare eficienta si profesionala.

Acest furtun reprezinta un accesoriu eficient pentru lance de pulverizare cu spuma deoarece este dotat cu supapa de dozare a substantelor chimice generatoare de spuma. De asemenea prin intermediul acestui furtun se poate ajusta densitatea stratului de spuma folosit in timpul proceselor de spalare a autovehiculelor. Astfel se acopera toate necesitatile de lucru ale utilizatorului in timpul utilizarii. Supapa de dozare este fabricata din otel-inoxidabil astfel este foarte rezistent la depunerile de rugina, se garanteaza lunga durabilitate de utilizare a produsului. Se instaleaza foarte la lancea de pulverizare cu spuma. Presiunea se poate ajusta in functie de cerintele de lucru in timpul utilizarii.

Pachetul complet de accesorii pentru spalare cu spuma se gaseste in pagina produselor la sectiunea cu produse relationate.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Furtun pentru spuma cu supapa de dozare – Mosmatic – 90.087”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu