NOU! PROMOTII LUNARE

Generatoare de abur

La momentul actual, generatoarele de aburi sunt din ce în ce mai populare şi utilizate în foarte multe domenii de activitate, începând de la spitale sau cămine de bătrâni şi până la industria HoReCa, industria mecanică, industria alimentară, spălătoriile auto şi nu numai. Lucru care se justifică de altfel dacă ne gândim la faptul că aceste echipamente, graţie aburului şi presiunii pe care le generează, reuşesc să cureţe şi să dezinfecteze complet spaţii şi suprafeţe dintre cele mai diverse şi să efectueze şi îndeplinească cu succes multiple operaţiuni de curăţare, indiferent de complexitatea acestora. Astfel, dacă şi tu eşti în căutarea unor generatoare de aburi profesionale, de calitate înaltă, te invităm să descoperi modelele staţionare şi mobile din cadrul magazinului nostru, locul în care vei găsi întotdeauna produsele potrivite care să ofere un răspuns complet până şi celor mai exigente nevoi, cerinţe şi dorinţe pe care le ai.

Descoperă oferta la generatoare profesionale de abur

Ne dorim foarte mult să venim în întâmpinarea tuturor nevoilor şi dorinţelor clienţilor noştri, motiv pentru care ne diversificăm şi îmbunătăţim continuu gama de produse pentru a aduce mai aproape de aceştia o varietate cât mai largă de produse de calitate înaltă la preţuri care satisfac orice buget. Astfel, la Uniclean găseşti acum o selecţie bogată de generatoare de aburi de la cei mai buni producători de pe piaţă, la oferte de preţ personalizate care se pot plia cu uşurinţă pe posibilităţi financiare dintre cele mai diverse. Începând de la generatoarele de abur cu aspirator integrat şi până la generatoarele de abur cu masă de călcat, dar nu numai, toate acestea se regăsesc în cadrul magazinului nostru şi surprind prin nivelul crescut de eficienţă pe care îl oferă, curăţând în profunzime şi igienizând rapid şi eficient orice suprafaţă.

Calitate, eficienţă şi performanţă – acestea sunt principalele criterii pe care le îndeplinesc generatoarele de aburi profesionale disponibile în catalogul Uniclean. Punem foarte mare accent pe satisfacţia clienţilor noştri, motiv pentru care ne ocupăm de tot ceea ce este necesar pentru a aduce mai aproape de aceştia produse de top care aparţin celor mai recunoscute şi calitative brand-uri din domeniu, Tecno Vap fiind unul din cele mai sonore nume în acest sens.

Nu în ultimul rând, ce mai trebuie să ştii este faptul că toate generatoarele de aburi profesionale disponibile în catalogul Uniclean vin însoţite de propriile date tehnice, ceea ce înseamnă că ai la dispoziţie toate detaliile necesare pentru a fi sigur că alegi produsul care ţi se potriveşte, astfel încât acesta să contribuie la eficientizarea muncii, indiferent de domeniul de activitate vizat, şi să îţi ofere cele mai bune rezultate. De asemenea, pentru mai multe informaţii suplimentare sau sfaturi cu privire la generatoarele de aburi pe care ţi le oferim, află că îţi stăm la dispoziţie zilnic prin telefon, ceea ce înseamnă că alegerea echipamentului de lucru potrivit cerinţelor tale nu a fost niciodată un lucru mai uşor. Pentru că alături de specialiştii Uniclean, mereu vei fi pe mâini bune şi vei avea parte de cele mai bune experienţe de cumpărături, astfel încât să îţi doreşti să revii.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu