Generatoare de ozon

În ultima perioadă generatoarele de ozon au căpătat o popularitate din ce în ce mai mare pe piaţă, fiind considerate o tehnologie inovatoare pentru dezinfectarea şi purificarea aerului din spaţiile închise şi începând să fie utilizate pe scară largă în nenumărate domenii de activitate, dar şi în locuinţe. Şi pe bună dreptate, dacă ne gândim la proprietăţile uimitoare dezinfectante şi odorizante pe care le are ozonul, începând de la faptul că înlătură rapid mirosurile neplăcute dintr-un spaţiu, precum mirosul de stătut, cel de mâncare, mucegaiul, fumul de ţigară etc., şi până la capacitatea pe care o are de a distruge în doar câteva secunde microbii, bacteriile sau alţi agenţi patogeni de pe suprafeţe.
Prin urmare, dacă vrei să obţii un mediu aerisit, curat şi complet igienizat, te invităm să descoperi chiar acum gama noastră de generatoare de ozon, capabile să profite de proprietăţile biocide ale ozonului şi să ofere performanţe pe măsura aşteptărilor chiar şi la concentraţii scăzute, pentru eliminarea a nenumărate microorganisme, inclusiv viruşi, fără să lase reziduuri sau subproduse toxice precum alţi dezinfectanţi.

Comandă ozonificatoare

Ţi-am pregătit o selecţie bogată de ozonificatoare de înaltă tehnologie, realizate din materiale calitative, rezistente şi durabile, potrivite în special pentru uz industrial şi profesional, respectiv pentru un volum de spaţiu mai mare, astfel încât să poţi alege exact modelul care ţi se potriveşte, pentru a te putea bucura pe deplin de toate avantajele unui astfel de aparat.
Optează, de exemplu, pentru acest generator de ozon denumit Hi-Tech Room 03, care a fost proiectat şi creat pentru tratarea aerului, apei, lichidelor şi obiectelor solide folosind baza ştiinţifică a marilor institute de cercetare şi bucură-te de un aparat care surprinde prin tehnologia sa aplicată inovatoare şi exclusivă, proiectată în colaborarea cu parteneri internaţionali calificaţi, dar şi prin componentele de înaltă calitate şi prin atenţia deosebită la detalii, fiind gata să ofere eficacitate şi fiabilitate ridicată în aplicaţii continue în medii profesionale şi industriale. Sau poate că vrei să îţi îndrepţi atenţia către modelul Biozono 720/20, un dispozitiv care garantează o decontaminare sigură şi completă în orice scenariu posibil. Indiferent de nevoi şi preferinţe, cert este că la Uniclean găseşti tot ceea ce cauţi în materie de echipamente de dezinfecţie special concepute pentru a oferi rezultate remarcabile, astfel încât să nu îţi mai doreşti să mai faci cumpărăturile din altă parte. Tot ce îţi rămâne de făcut este să răsfoieşti întreaga noastră gama de generatoare de ozon, să ţii cont de specificaţiile fiecărui model în parte şi să-l pe cel care corespunde tuturor cerinţelor tale.
Nu în ultimul rând, în cazul în care nu ai găsit încă informaţiile pe care le cauţi sau dacă ai întrebări legate de alegerea ozonificatorului potrivit nevoilor şi situaţiei tale particulare, nu ezita să soliciţi ajutorul specialiştilor Uniclean, care sunt pregătiţi să îţi ofere oricând consultanţă telefonică gratuită şi, implicit, soluţii personalizate care să se plieze tuturor necesităţilor tale.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu