Generator abur steam power – Presiune 150 bari si un flux 4/13 l/min – TecnoVap

In stoc

Generator abur steam power

Generatoare cu abur reprezinta solutia ideala pentru curatarea diferitelor suprafete intr-un timp scurt fara a fi nevoie de substante chimice. Temperatura ridicata a aburului distruge bacteriile si ciupericile de pe toate suprafetele.

GENERATORUL DE ABUR TRIFAZIC Steam Power este ideal pentru utilizarea in sectorul industrial, datorita caracteristicilor lui. Puterea acestui echipament poate fi customizata in functie de aplicatie ( intre 7.3 k si 36 kw).

Generatorul este prevazut cu cadru tubular din otel inoxidabil cu protectie IPX5 etansa la apa, sistem de reumplere automata, reglare presostat 6/10 bar, injectie detergent si conectare directa la alimentarea cu apa. Consola electronica cu: termometru, manometru, contor de ore, atentionare „CALC” pentru curatarea boilerului. Injectie standard de apa supraincalzita.

OPTIONAL: Generatorul se poate customiza cu un MODUL DE PUTERE TRIFAZIC avand o presiune 150 bar si un flux 4/13 l/min. Modul de putere trifazic este Electric – Fara benzina – Fara gaz propan, perfect pentru orice mediu interior, de ex. industria alimentara, industria mecanica și industria farmaceutica.

Informații suplimentare

Brand

Greutate

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Generator abur steam power – Presiune 150 bari si un flux 4/13 l/min – TecnoVap”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu