NOU! PROMOTII LUNARE

Generator de abur Gal – Presiune 6 /8 bari – Rezervor 3 L – TecnoVap – GO2906C

In stoc

Generator de abur Gal , dotat cu carcasa ABS si sistem de reumplere rezervor intern. (Nivelul apei este controlat de un sistem electromecanic aflat in interiorul boilerului).

Generator de abur Gal

Generator de abur Gal , dotat cu carcasa ABS si sistem de reumplere rezervor intern. (Nivelul apei este controlat de un sistem electromecanic aflat in interiorul boilerului).

Generatorul de abur Gal este prevazut cu un panou de control frontal echipat cu o consola de comanda pentru temporizator, termometru si presiunea aburului.

Acest generator de abur este ideal pentru aplicatii in curatenia profesionala fara a necesita costuri mari de intretinere.

Gal , este un Generator de abur potrivit pentru resedinte, apartamente, camere de hotel, bucatarii, domenii sanitare, spitale, cabinete, spatii de producere a alimentelor, etc.

Generator de abur , ideal pentru sarcinile de curatare, dezinfectare si reimprospatarea suprafetelor si materialelor din inox, materiale textile, pardoseli, aragaze, etc.

Produsul  se achizitioneaza impreuna cu un set de accesorii profesionale care contine uneltele necesare pentru orice sarcina de curatare cu abur, pentru spatiile greu accesibile si direfite suprafete.

Datorita dimensiunilor compacte, acest generator de abur, veti curata si dezinfecta suprafetele iar mediul in care este utilizat este reimprospatat.

Generatorul de abur Gal este potrivit pentru domeniul de activitate al hotelurilor, cafenelelor, restaurantelor, spitalelor, bucatariilor, etc.

Pentru mai multe informatii referitoare la accesoriile pentru curatenia profesionala si generatoarele de abur marca TecnoVap, echipa Unilift va sta la dispozitie pentru selectarea echipamentului potrivit cerintelor dumneavoastra de lucru.

Aplicabilitate: Industria medicala, Horeca, Gospodarii, institutii publice

Accesorii compatibile: Kit July 6 bar, Steam mop

DATE TEHNICE

Material corp

*superior

*inferior

ABS VO

Oțel lacuit

Material cazan Oțel inoxidabil AISI 304 – cu element de încălzire interschimbabil
Alimentare electrica (V-Hz) 1 ~ 230-50/60
Puterea cazanului  (kW) 2,4
Randament maxim  (kW) 2,45
Volumul cazanului  (L) 1,5
Presiunea de operare  (Bari) 6 /8
Rezervor de apa  (L) 3
Rezervor de detergent ( L)  –
Producție de abur (g / min)

(Kg/h)

64
3,8
Temperatura apei 6 bari – 165 ºC / 10 bari – 174 ºC
Temperatura detergentului  –
Putere de vid (kW)
Capacitatea cilindrului de vid (L)  –
Flux de aer (m3/h)
Depresiune (mm)
Greutate (Kg) 14
Cablu de alimentare (m) 5
Ambalare (lungime x lățime x înălțime) 50 x 30 x 42

Informații suplimentare

Brand

După presiunea de lucru:

După volumul de abur:

După puterea electrică:

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Generator de abur Gal – Presiune 6 /8 bari – Rezervor 3 L – TecnoVap – GO2906C”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu