Generator de ceata uscata cu 4 duze – motor electric – capacitate rezervor 9L – IBIX – DRY FOG

In stoc

Generator de ceata uscata cu 4 duze

Acesta este un tratament de dezinfectare folosind o tehnologie specială de nebulizare micronizată IBIX DRY FOG cu biocid pe bază de peroxid de hidrogen. Ceața specială difuzată de dozatoarele echipate cu duze speciale de micronizare poziționate special împrăștie materialul de igienizare fără picături care ar putea lăsa suprafețele umede.

Generatorul de ceata uscata DRY FOG este perfect pentru difuzarea micronizată a produselor de igienizare într-o soluție apoasă. Sistemul nu trebuie să fie conectat la electricitate, deoarece este alimentat de aerul comprimat furnizat de un compresor. Sistemul  DRY FOG generează o ceață imperceptibilă pentru a transmite produsele de igienizare necesare decontaminării fără a lăsa suprafețele umede.

Echipamentele sunt furnizate cu aer comprimat, iar soluția de igienizare este conținută într-un rezervor din oțel inoxidabil de 9 litri. Debitul este reglat folosind două regulatoare care controlează presiunea în interiorul rezervorului și la distribuire.

Sistemul IBIX DRY FOG este situat în partea superioară a unei tije telescopice si poate fi echipat cu 1 până la 4 duze speciale. Rata debitului duzelor poate fi reglată cu ajutorul regulatorului de presiune de pe dispozitiv.

Informații suplimentare

Brand

După domeniul de utilizare:

,

După motorizare:

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Generator de ceata uscata cu 4 duze – motor electric – capacitate rezervor 9L – IBIX – DRY FOG”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu