Generator de ozon Hi-Tech Room 03 – concentrator de oxigen 5L – IBIX – UL-34677

In stoc

Generator de ozon Hi-Tech Room

GENERATORUL HI-TECH 03  este proiectat pentru tratarea aerului, apei, lichidelor și obiectelor solide. Aceast echipament cu aplicațiile sale unice, a fost proiectat și creat folosind baza științifică a marilor institute de cercetare. Tehnologia aplicată a acestui echipament este inovatoare și exclusivă, proiectată în colaborare cu parteneri internaționali calificați. Dozarea controlată folosită de generatorul de ozon Hi-Tech 03 este singura metodă care poate garanta aplicarea precisă a ghidurilor și protocoalelor și care permite certificarea tratamentului efectuat.

GENERATORUL HI-TECH 03  este un generator de ozon Hi-Tech care produce ozon pur din surse de oxigen, pentru a asigura absența compușilor toxici și cauzatori de cancer, tipic generatoarelor care folosesc aerul din mediu. Realizate cu componente de înaltă calitate și atenție deosebită la detalii pentru a oferi eficacitate și fiabilitate ridicată în aplicații continue  în medii profesionale și industriale.

GENERATORUL HI-TECH 03  este echipat cu un program de proceduri automatizate pentru tratarea aerului, apei și a obiectelor solide. Prin utilizarea unui controlor extern, procesul urmărește în mod expres metodologia științifică cea mai des utilizată la nivel internațional: programul ET, odată atinsă concentrația dorită, mașina încetează să mai genereze ozon – Programul AUTO CC, ajustează automat concentrația dorită pentru cantitatea prestabilită de timp.

Datorită acestor proprietăți unice și excepționale, Hi-Tech 03 este singura tehnologie pentru decontaminarea certificată a instalațiilor industriale mari.

Echipamentul contine:

  • Software de autoanaliză de mediu – concentrator de oxigen 5L
  • Generator de ozon 10 g/h – Sistem de inregistrare date

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Generator de ozon Hi-Tech Room 03 – concentrator de oxigen 5L – IBIX – UL-34677”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu