Generator spuma inteligenta Ifoampro pentru curatat hote/tubulaturi pline de grasimi Teinnova – TEgras

In stoc

Noua generație de spumă inteligentă este o realitate

iFoam Pro este un generator integrat de spumă inteligentă. Prin integrare înțelegem că puteți uita compresorul, acele sticle delicate de substanțe chimice și tot ce aveai nevoie până acum. iFoam Pro vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a curăța hotele si tubulaturile pline de grasimi.

Control total într-un singur deget.

Unic în categoria sa, dotat cu EasyTouch, sistem ‘touch screen’ pentru controlul echipamentului și vizualizarea parametrilor.

Unghi de ajustare reglabil.

Destinată injecției de spumă și clătirii cu presiune ridicata. Include o duză rotativă pentru presiune ridicata pentru a îndepărta cele mai persistente grăsimi.

iFoam Pro combină acțiunea apei, a căldurii, a substanțelor chimice și a aerului, pentru a vă ajuta să rezolvați cele mai dificile lucrări de curățare din hotele de bucătărie. Spre deosebire de ceilalți membri ai familiei iFoam, acesta are un modul puternic de clătire cu presiune ridicată.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Generator spuma inteligenta Ifoampro pentru curatat hote/tubulaturi pline de grasimi Teinnova – TEgras”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu