NOU! PROMOTII LUNARE

Curatitor cu presiune mobil cu motor termic – debit apa 78000 – HD 728 B Cage – KARCHER

In stoc

Aparat de curatat cu inalta presiune, cu apa rece, pe baza de benzina, cu design compact si orizontal pentru utilizari independente de curent electric. Unitatea compacta motor-pompa este montata pe un cadru tubular, rezistent si mobil. Prin dimensiunile sale compacte este permis transportul fara probleme de la un loc de utilizare la altul.

Aparat de curatat cu inalta presiune, cu apa rece, pe baza de benzina, cu design compact si orizontal pentru utilizari independente de curent electric. Unitatea compacta motor-pompa este montata pe un cadru tubular, rezistent si mobil. Prin dimensiunile sale compacte este permis transportul fara probleme de la un loc de utilizare la altul. Motorul sau cu un cilindru, in patru timpi si racit cu aer este usor de pornit datorita starterului cu cablu. Chiulasa cilindrului din alama cu supape din otel inoxidabil se potriveste utilizarii in industrie si au o durabilitate crescuta. Ventilul de dozare a detergentului asigura dozarea potrivita fiecarei aplicatii, ducand la un consum scazut de detergenti. Un ventil de siguranta incorporat ofera aparatului protectie impotriva supraincarcarii de presiune. Termosenzorul de pe chiulasa cilindrului cauzeaza oprirea automata a motorului la temperatura ridicata in circuit (in cazul pistolului inchis). Posibilitatile de depozitare sunt multiple datorita ramei tubulare stabile, de jur imprejur.

Pentru cele mai dure utilizari

  •     Cadrul robust din otel protejeaza toate componentele
  •     Macaraua de agatat pentru utilizarea in regim de inchiriere precum si in industria de constructii, in agricultura si in silvicultura

Echipament

  • Pistol de pulverizat, EASY!Force Advanced
  • Furtun de presiune, 10 m
  • Lance de pulverizare, 600 mm
  • Duza tripla(0°/25°/40°), Manual
  • Cadru de protectie Cage
  • Constructie cadru inchisa din tevi cu cot integrat

Informații suplimentare

Brand

După debit apă:

După motorizare:

După tip:

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Curatitor cu presiune mobil cu motor termic – debit apa 78000 – HD 728 B Cage – KARCHER”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu