Kit curatare geamuri la inaltime cu apa demineralizata 6m – HydroPower Di Starter Kit – Unger – DINK1

Stoc epuizat

Kit curatare geamuri la inaltime cu apa demineralizata.  Cu ajutorul acestui echipament puteti curata la inaltime diferite suprafete: geamuri, panouri sandwich, panouri solare etc.

Kit curatare geamuri la inaltime

Kit-ul de curatare geamuri la inaltime HydroPower® Di Starter Kit este ideal pentru curatarea suprafetelor vitrate la inaltimi de pana la 6m.

Kitul HydroPower are in componenta sa un flitru cu rasina, care filtreaza apa, lasand-o pura, fara impuritati. Apa pura ajunsa pe suprafata vitrata, elimina mizeriile si praful, fara a lasa urme.

In functie de gradul de murdarie de pe suprafata de curatare, la filtru se poate atasa un recipient pentru deteregent , pentru a avea rezultate exceptionale.

Cu ajutorul acestui echipament puteti curata la inaltime diferite suprafete: geamuri, panouri sandwich, panouri solare etc.

Lancea din carbon composite este usor de manevrat, avand o greutate de 1.41 kg.  Dimensiunea stransa este de 1.7 m , putand fi transportata cu usurinta.

  • Sistem filtrare HydroPower ultra Filter S DIUH1
  •  Lance din carbon composite 6m CC60T
  • Adaptor unghiular 15 cm HGS15
  • Perie 28 cm NFF28
  • Furtun DuroFlex 25 m DLS25

Informații suplimentare

Brand

După tip:

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Kit curatare geamuri la inaltime cu apa demineralizata 6m – HydroPower Di Starter Kit – Unger – DINK1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu