Kit piese pentru dispozitivele de spalare cu presiune CONVERSION KIT FL-Z | Mosmatic

In stoc

Cu ajutorul acestui kit aveti posibilitatea de a mari capacitatea de lucru si rezistenta dispozitivului dumneavoastra de curatare cu presiune marca Mosmatic.

Acest este un kit pentru intarirea rezistentei si a duratei de utilizare a dispozitivului de curatare cu presiune si de asemenea de ai mari capacitatea de lucru, avand posibilitatea de a micsora spatiul de impact dintre duzele de pulverizare a bratului rotor si suprafata pe care este actionat dispozitivul. Astfel puterea de pulverizare fiind mult mai mare la impactul cu suprafata de spalare.

Acest kit include o placa de montare universala, potrivita pentru orice tip de dispozitiv de curatare rotativ din gama de produse Mosmatic, ce se instaleaza intre mecanismul de rotire si discul dispozitivului, bolti de insurubare pentru placa de montare, si extensie pentru bratul rotor.

Kit-ul contine piese de schimb care pot fi utilizate pentru echipamentele de spalare cu presiune marca Mosmatic.

In pagina produsului aveti o imagine in care sunt numerotate piesele iar mai jos veti vedea ce piese sunt disponibile in acest kit.

Pentru a putea achizitiona si celelalte piese accesati Kit-urile ALL-IN-ONE din brandul MOSMATIC.

Pentru mai multe informatii referitoare la echipamentele profesionale de spalare cu presiune marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Kit piese pentru dispozitivele de spalare cu presiune CONVERSION KIT FL-Z | Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu

Kit piese pentru dispozitivele de spalare cu presiune CONVERSION KIT FL-Z | Mosmatic