Lance cu perie pentru spuma si pistol de pulverizare B-LAN-P Pro – Presiune 2.5 – 8 bari – Mediu ph 3-12 – Mosmatic

In stoc

Lance standard dotata cu perie pentru spuma, si cu pistol de pulverizare, ideala pentru spalatoriile de masini, spalatoriile self-service sau pentru orice spatiu special amenajat pentru spalarea autovehiculelor.

Constructia este solida fabricata din otel inoxidabil, rezistent la depunerile de rugina iar manerul este fabricat din poliuretan, un material rezistent la alunecare fiind foarte eficient in timpul proceselor de utilizare. Astfel se asigura calitatea si lunga durabilitate de utilizare a produsului.

Peria curata eficient suprafata pe care actioneaza fara a lasa urme, zgarieturi sau alte semne de deteriorare. Pentru o utilizare corecta, la capacitate maxima, a acestei lancii se recomanda utilizarea in combinatie cu bratele de spalare pentru instalatii profesionale marca Mosmatic. Bratele de spalare urmaresc precis si eficient utilizatorul in timpul proceselor de spalare fara al incomoda.

Capacitatea de curatare profesionala si materialul rezistent de fabricatie face ca aceasta lance sa fie perfecta pentru sarcinile de spalare a autovehiculelor. Este foarte usor de manevrat datorita mecanismului rotativ, prin care se evita intampinarea dificultatilor de lucru in timpul procesului de spalare, deoarece face posibila ajustarea furtunului in functie de pozitia utilizatorului.

Reprezinta un produs profesional, si poate reprezenta de asemenea o solutie economica si eficienta pe termen lung datorita capacitatii de lucru profesionale si datorita materialului de fabricatie care garanteaza o lunga durabilitate de utilizare a acestuia.


Selectia modelului dorit se face in functie de tabelul in care sunt specificate modelele produsului.


Produsele se pot comanda separat sau in pachet complet, in functie de nevoile clientului.

Mosmatic B-LAN-P (Pro)
Nr. L GL WS DG IN Greutate (kg)
28.540 600 300  –  – G3/8″ F 1.75
28.541 600 300 da  – G3/8″ F 1.75
28.542 600 300 da da G3/8″ F 1.75
28.545 1000 700  –  – G3/8″ F 2.15
28.546 1000 700 da  – G3/8″ F 2.15
28.547 1000 700 da da G3/8″ F 2.15

 

*Legenda: M..= metric thrust; ..M=male; F=female; G=gas pipe thrust; R= gas pipe thrust conical; QV=quick connects; SV=profile ring fitting; D=diameter; L=length;  NV=nominal width; WS=wrench size; IN=media input, OUT=media output, RS=basic position.

DATE TEHNICE
Presiune 2.5 – 8 bar
Temperatura 120° C
Lățimea nominală 6
Mediu ph 3-12

 


Pentru mai multe informatii suplimentare legate de echipamentele si instalatiile de spalare profesionale marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Lance cu perie pentru spuma si pistol de pulverizare B-LAN-P Pro – Presiune 2.5 – 8 bari – Mediu ph 3-12 – Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu