Lance de pulverizare cu filtru si maner din poliuretan LAH-C Classic – Mosmatic – UL-54983

In stoc

Aceasta lance este ideala pentru procesele de spalare a autovehiculelor mai ales cand este necesara actionarea cu un jet de spalare la presiune inalta pe o suprafata mai larga, datorita filtrului montat la capatul de iesire al lancii. Este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate astfel se garanteaza lunga durabilitate de utilizare a acesteia.

Datorita capacitatii profesionale de spalare reprezinta solutia ideala pentru spalatoriile de autovehicule sau pentru spalatoriile self-service. Fiecare lance are un design ce permite constructia la comanda a acesteia in functie de cerintele si nevoile clientului. De asemenea poate fi dotata cu accesoriile dorite pentru acoperirea tuturor necesitatilor de lucru.

Poate fi utilizata pentru spalarea masinilor, camioanelor, motocicletelor, tirurilor, utilajelor agricole, forestiere etc.

Manerul este fabricat din poliuretan, asadar manevrarea se face sigur si eficient deoarece se exclude alunecarea lancii in timpul proceselor de utilizare. Capacitatea de lucru de inalta calitate face ca procesul de spalare sa fie foarte simplu si rapid datorita filtrului de pulverizare instalat in partea de iesire a jetului, ideal pentru acoperirea unei zone de lucru mai mare, asadar acopera toate necesitatile de lucru la capacitate profesionala cu usurinta si eficienta ridicata.

Datorita materialului de poliuretan si otel inoxidabil din care este fabricata lancea, se garanteaza lunga durabilitate de utilizare a acesteia, la acelasi nivel eficient de lucru, asadar poate reprezenta si o solutie economica pe termen lung in industria spalatoriilor de autovehicule.

Selectia modelului se face in functie de tabelul cu modele afisat in pagina produsului. LAN-P Pro poate fi dotat cu maner de pulverizare si duza de intrare pentru maner, in functie de modelul de lance care este selectat de catre client.

Mosmatic LAH-C (Lance cu filtru, Classic, mâner moale, turnat, din poliuretan
Nr. L IN OUT Greutate (kg)
28.404 650 G3/8″ F G3/8″ M + 1/8″NPTF 0.5
28.414 650 G3/8″ F G3/8″ M + 1/4″NPTF 0.5
28.405 750 G3/8″ F G3/8″ M + 1/8″NPTF 0.5
28.415 750 G3/8″ F G3/8″ M + 1/4″NPTF 0.5

Pentru mai multe informatii suplimentare legate de produsele profesionale marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Lance de pulverizare cu filtru si maner din poliuretan LAH-C Classic – Mosmatic – UL-54983”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu