Lance de pulverizare cu presiune inalta – Presiune: 275 bari – Temperatura: 120°C – Mosmatic

In stoc

In aceasta pagina de produse aveti la dispozitie trei lancii de pulverizare cu inalta presiune, ideale pentru sarcinile de spalare pentru diferite suprafete ce necesita actionarea cu un jet de presiune foarte puternic.

Lancile sunt fabricate din otel-inoxidabil, foarte rezistente la depunerile de rugina. Reprezinta o solutie profesionala pentru orice tip de sarcina de spalare pentru care sunt intrebuintate. Doar alegeti modelul dorit in functie de necesitatile de lucru.

Aveti la dispozitie trei modele dotate cu duze standard sau cu duze speciale pentru indepartarea resturilor de guma de mestecat, sau a altor restruri care sunt foarte greu de indepartat de pe suprafete. Aceste duze reprezinta solutia ideala pentru curatarea trotuarelor, incintelor scoalere, curatarea parcurilor, parcarilor spatiilor comerciale etc.

De asemenea aveti la dispozitie lancea dotata cu duza turbo ideala pentru sarcini dificile de spalare. Este ideala pentru spalarea suprafetelor zidurilor, suprafetelor pavate cu piatra sau caramida, pentru spalarea betonului etc.

Sau puteti comanda o lance standard cu presiune ridicata de lucru ideala pentru uz personal.

Datorita constructiei solide aceste lancii garanteaza lunga durabilitate de utilizare la aceeasi capacitate profesionala de curatare.

Selectia modelului dorit se face in functie de tabelul cu modele care se gaseste in pagina produsului.

SPECIFICATII TEHNICE

  • Presiune: 275 bar
  • Temperatura: 120°C

 

Lance cu rotor cu presiune ridicata

Cod Lungime totala Pivot Duza Greutate
24.918 1330 mm Da 14.915 2.1 kg

Lance cu maner din cauciuc

Cod Lungime totala Pivot Duza Greutate
24.928 1320 mm Da 29.119 2.0 kg

Lance standard cu presiune ridicata

Cod Lungime totala Pivot Duza Greutate
24.938 1240 Da 1.5 kg

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Lance de pulverizare cu presiune inalta – Presiune: 275 bari – Temperatura: 120°C – Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu