Mănuși de protectie

Siguranța la locul de muncă este o prioritate, indiferent de aria de activitate, iar echipamentele de protecție trebuie să fie întotdeauna adecvate procedurilor desfășurate. În acest sens, Uniclean îți oferă multiple variante de mănuși de protecție potrivite tuturor professilor, pentru a beneficia de siguranță sporită în fața factorilor de risc.

Grădinari, mecanici, electricieni, constructori și nu numai pot beneficia de performanța acestor produse în munca lor de zi cu zi. Utilizând articole de protecție corespunzătoare, nu doar că te ferești de accidente, ci ai șansa să îți îmbunătățești rezultatele profesionale. Acest lucru este posibil datorită faptului că vei acționa cu încredere în orice condiții, fără ca mănușile să te încurce. Sunt realizate pentru a se plia perfect pe mână, cu opțiunea de fixare la încheietură, plus diverse accesorii suplimentare, astfel încât să nu alunece. În plus, poți alege mărimea potrivită pentru tine, de la S la XXL, pentru o potrivire ideală.

Alege variante antiaderente, rezistente la tăiere sau șocuri, căptușite cu blană la interior împotriva frigului, rezistente la apă și la vânt, dar nu numai, în funcție de condițiile de utilizare și rolul pe care vrei să îl îndeplinească. Protecția ta este sporită atunci când optezi pentru elemente special configurate nevoilor și tocmai de aceea îți oferim numeroase modele de mănuși de protecție profesionale.

Atunci când cumperi de la Uniclean beneficiezi inclusiv de garanția calității asigurate de branduri de renume la nivel internațional. Rock Safety este doar unul dintre numele care și-au pus eticheta pe produsele din oferta noastră, astfel încât să îți poți lăsa toată încrederea în performanța pe care o vor demonstra mănușile profesionale de protecție pe care le-ai ales. Longevitate, rezistență și eficiență la nivel înalt; acestea sunt principalele cuvinte care definesc fiecare produs din gama pe care o propunem și de care te vei bucura în urma fiecărei achiziții. Investește inteligent în siguranța ta, alegând Uniclean pentru fiecare element de protecție necesar pentru o activitate profesională ferită de riscurile implicate.

Descoperă oferta Uniclean pentru mănuși de protecție profesionale

La Uniclean vei găsi mănuși de protecție în diferite forme și cu o multitudine de particularități, De la material, la densitate sau la elementele suplimentare atașate, fiecare pereche este configurată în așa fel încât să acopere nevoile unui muncitor la locul de muncă. Din bumbac, poliamidă, fetru, cauciuc, nylon condensat sau cu fibre, piele sau acryl, gama de mănuși Uniclean satisface orice criteriu de selecție, fiind un aliat puternic împotriva pericolelor care pot să pândească atunci când ne desfășurăm activitatea la serviciu sau în timpul liber.

În plus, fiecare comandă beneficiază de un calcul personalizat al costurilor în baza unei oferte speciale. Asta înseamnă că nu plătești un preț prestabilit, ci valoarea este influențată de detaliile pe care le dorești sau nu de la produsul care te interesează. În acest mod ai parte de corectitudine și transparență totală în așa fel încât Uniclean să devină prima ta opțiune pe lista magazinelor pe care te bazezi pentru echipamente de protecție și a multor altor produse de înaltă calitate.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu