Masca – GVS – Elipse Integra A2P3

In stoc

Masca Elipse Integra cu filtre A2P3 
Filtrele de particule au un strat considerabil de carbon activat ce ajuta la diminuarea mirosurilor neplacute, a gazelor organice dar si a vaporilor pentru utilizator. Impreuna cu usurinta respirarii prin aceste filtre, acest produs ajuta la marirea eficientei in timpul de lucru, prelungind astfel perioada de operare in zonele de lucru.
Acest tip de filtru A2P3 se incadreaza in clasa a 2-a la filtrarea gazelor si in clasa a 3-a la filtrarea particulelor si este recomandat la utilizarea acestuia in protectia impotriva substantelor daunatoare, solventilor, particulelor toxice si a microorganismelor (bacterii ai virusi).
Filtrele de schimb reduc costurile mentinand in schimb siguranta operatorilor. De aceea echipa Unilift va pune la dispozitie aceste consumabile si separat.
Ideala pentru aplicatiile tipice ce includ pulverizarea pe lemn (pentru conservare si protectie), pulverizare de vopsea sau solventi, pulverizari in scop agricol, fumuri si gaze rezultate din prelucrarea metalelor, intretinere drumuri (gaze rezultate din aplicarea bitumului).

Caracteristici si beneficii:

  • In conformitate cu Standardele Europene EN140:1998;
  • Filtre Elipse sunt pregatite de utilizare;
  • Fara silicon si latex; Elastomer termoplastic TPE usor si confortabil la o utilizare pe o perioada indelungata;
  • Filtrele si masca nu obstructionează din campul vizual;

Pentru mai multe informatii si detalii referitoare la acest produs va asteptam in sectiunea de contact. De asemenea expertii Unilift va pot oferi solutii potrivite specifice cerintelor dumneavoastra.

Informații suplimentare

Brand

Model

Marime

,

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Masca – GVS – Elipse Integra A2P3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu