Masina de maturat – Container 70L – SR1101 P – Nilfisk – UL-32593

In stoc

Masina SR1101 este usor de folosit si tabloul de comanda intuitiv face ca timpul destinat instruirii sa fie mult mai scurt. Masina SR 1101 este disponibila pe baterii si pe benzina, pentru utilizarea in interior sau in exterior, cu o gama larga de accesorii optionale necesare pentru diferite sarcini. Flexibilitatea accesoriilor asigura o curatenie superioara si mai rapida. Containerul de 70 de litri ofera un spatiu mai mare de depozitare a resturilor si un timp de golire mai mic.

Masina de maturat SR1101 P

Marea majoritate a sarcinilor de curatenie profesional necesite un aparat compact, manevrabil şi fiabil. SR1101 reprezinta simplicitatea şi robustetea ín cea mai sofisticate forme a acestora. Recomandat pentru depozite ín fabrici, parceri auto şi zone ín aer liber precum parcuri şi gredini.

Maşina SR1101 este uşor de folosit şi tabloul de comandă intuitiv face ca timpul destinat instruirii să fie mult mai scurt. Maşina SR 1101 este disponibilă pe baterii şi pe benzină, pentru utilizarea în interior sau în exterior, cu o gamă largă de accesorii opţionale necesare pentru diferite sarcini. Flexibilitatea accesoriilor asigură o curăţenie superioară şi mai rapidă. Containerul de 70 de litri oferă un spaţiu mai mare de depozitare a resturilor şi un timp de golire mai mic.

Maşina SR1101 face curăţenia atât economică, cât şi productivă.

  • Productivitate teoretica de 4900 m2 pe ore, cu matura laterala optionala
  • Constructie robusta din polietilena cu cadru din otel; cu solutii robuste pentru a evita sursele de defectiuni şi a minimiza operatiunile de Service
  • Filtru de 3,6 m2 pentru controlul optim al prafului
  • Trapa mare şi container de 70 I pentru colectarea uşoare a murdariei şi a resturilor mari
  • Versiunea standard este livrata cu 1 matura principais, 1 matura laterala pe dreapta şi 1 filtru din hartie

 

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Masina de maturat – Container 70L – SR1101 P – Nilfisk – UL-32593”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu