NOU! PROMOTII LUNARE

Masini de curatat pardoseli

Curăţarea pardoselilor din spaţiile de dimensiuni mari, cu un trafic mediu sau intens, este un proces meticulos care necesită folosirea produselor şi echipamentelor de lucru potrivite, astfel încât rezultatele să fie garantate şi pe termen lung.

Alege maşini de curăţat pardoseli

În acest sens, maşinile de spălat şi aspirat pardoseli sunt indispensabile firmelor de curăţenie, întrucât oferă productivitate ridicată şi eficientizează munca, facilitând curăţarea completă, rapidă şi eficientă a suprafeţelor din spaţii de orice dimensiune, cu un minimum de efort fizic şi energie. Prin urmare, în cazul în care şi tu eşti interesat de achiziţionarea unor echipamente profesionalede curăţenie, te invităm să descoperi oferta noastră la maşini de spălat pardoseli şi să alegi produsul care răspunde tuturor cerinţelor şi necesităţilor tale.

La Uniclean îţi punem la dispoziţie o gamă bogată de maşini de spălat pardoseli performante, într-o varietate de modele fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, pentru ca tu să poţi alege cu uşurinţă echipamentul de care ai nevoie. Începând de la maşinile de spălat şi aspirat pardoseli cu post de conducere şi până la maşinile de spălat pardoseli cu acţionare prin împingere cu acumulatori, toate acestea se regăsesc acum în cadrul catalogului nostru de produse şi sunt create special pentru a spori confortul şi eficienţa în cazul uzului profesional, asigurând totodată cele mai bune rezultate, cu un minimum de efort uman. De asemenea, toate maşinile de curăţat pardoseli pe care ţi le propunem se remarcă printr-un design ergonomic, care uşurează manevrarea şi furnizează cele mai bune condiţii de lucru pentru operatori, şi sunt realizate din materiale fiabile, rezistente şi durabile, care asigură o durată de viaţă extinsă şi performanţe înalte pe termen lung.

Mai mult decât atât, ce mai trebuie să ştii este faptul că la Uniclean punem întotdeauna nevoile clienţilor noştri pe primul loc, şi împreună cu partenerii noştri de încredere, ne îmbogăţim şi diversificăm continuu gama de produse, astfel încât să reuşim să oferim cele mai bune soluţii pânâ şi pentru cele mai exigente nevoi şi cerinţe. Astfel, în cadrul magazinului nostru vei găsi acum o multitudine de maşini de spălat pardoseli care corespund tuturor criteriilor de calitate şi performanţă, de la cele mai cunoscute branduri din domeniu, cum ar fi Karcher, Dec, Nilfisk, şi nu numai, ceea ce înseamnă că poţi comanda oricând cu toată încrederea echipamentul potrivit necesităţilor tale.

Nu în ultimul rând, dacă vrei să plasezi o comandă sau dacă ai nevoie de mai multe informaţii cu privire la maşinile de spălat şi aspirat pardoseli din catalogul nostru, astfel încât să te asiguri că echipamentul ales este exact ceea ce ai nevoie pentru tipul de curăţare dorit, nu ezita să ne contactezi telefonic. Suntem gata să venim în întâmpinarea ta cu toate detaliile care te interesează, astfel încât să fii mulţumit de colaborarea cu noi şi să revii de fiecare dată şi pentru alte

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu