Mașini de măturat manuale

Măturătoarele manuale, datorită modului în care sunt fabricate, vin la pachet cu numeroase beneficii şi întrebuinţări, adesea lăudate. Lucru care le-a făcut să fie la mare căutare la momentul actual atât de către utilizatorii casnici, cât şi de către profesioniştii în servicii de curăţenie profesională. Prin urmare, în cazul în care şi tu eşti interesat de achiziţionarea unor astfel de echipamente de lucru, înseamnă că te afli unde trebuie. Categoria noastră de maşini de măturat include şi o multitudine de modele de maşini de măturat manuale, simple, uşor de utilizat şi de întreţinut, dar extrem de practice şi eficiente, gata să corespundă cerinţelor şi nevoilor dintre cele mai diverse. Ţinem pasul cu tot ceea ce înseamnă echipamente inovative, soluţii complexe şi de noutate sau dezvoltare tehnologică, ceea ce înseamnă că ne îmbunătăţim în mod continuu gama de produse, lucru valabil şi în ceea ce priveşte maşinile de măturat manuale pe care le comercializăm, realizate la cele mai înalte standarde de calitate pentru a oferi performanţe şi productivitate superioare în materie de curăţenie. Acestea pot colecta în totalitate orice tip de deşeu şi pot oferi rezultate uimitoare pe o varietate de suprafeţe, inclusiv linoleum, beton, asfalt, beton sau gresie. 

Optează de exemplu pentru măturătoarea manuală împinsă SW900 de la Nilfisk, cu o capacitate a containerului de 60 de litri, şi bucură-te de un aparat potrivit atât pentru uz interior, cât şi pentru uz exterior, care îndepărtează fără praf resturile uscate, sporeşte productivitatea zilnică şi aduce câteva avantaje de-a dreptul valoroase pentru procesul de măturare, cum ar fi control total din poziţia operatorului, economii de timp, ergonomie mai bună cu containerul pe roţi şi randament mai mare la curăţenie. De asemenea, o altă măturătoare manuală care se va dovedi la fel de eficientă este şi modelul Haaga 697 Profi, o maşină de măturat cu acumulatori care, graţie periilor circulare speciale cu care este prevăzută, atrage dedesubt reziduurile din faţa maşinii, le ridică şi le direcţionează direct în container, fiind soluţia ideală pentru colectarea tuturor tipurilor de murdărie. 

Desigur, acestea sunt doar câteva exemple. În magazinul nostru se regăsesc numeroase maşini de măturat manuale, ceea ce înseamnă că va fi imposibil să nu găseşti un model care să corespundă tuturor necesităţilor şi specificaţiilor tale. Calitate, fiabilitate, versatilitate, performanţă, rezistenţă şi durabilitate – acestea sunt cuvintele de ordine care definesc gama noastră de măturătoare manuale, cu ajutorul cărora măturarea nu a fost niciodată mai uşoară. 

Parteneriatul cu noi este atuul tău, aşa că nu ezita să ne contactezi telefonic pentru o ofertă personalizată la măturătoarea manuală care te interesează sau pentru consultanţă specializată gratuită. Principala noastră misiune este aceea de a oferi plus valoare clienţilor noştri, ceea ce înseamnă că din moment ce alegi Uniclean eşti pe mâini bune din toate punctele de vedere, astfel încât să nu îţi mai doreşti să achiziţionezi echipamentele şi accesoriile profesionale de care ai nevoie din altă parte. 

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu