Masini de Maturat

Dacă ești în căutarea unor mașini profesionale care să te ajute să transformi măturatul într-un proces ergonomic, simplu și rapid, cu siguranță te afli unde trebuie. Îți oferim o gamă generoasă de mașini de măturat, care cuprinde o varietate uimitoare de modele cu funcționalități multiple, eficiente din punct de vedere al performanțelor, menite să facă față tuturor sarcinilor de curățenie, să asigure un nivel înalt de productivitate și să scurteze timpul de lucru în spații mari de curățat, dar nu numai. Datorită design-ului unic compact pe care îl au, toate produsele din această categorie sunt ușor de utilizat și de manevrat, reducând nevoia de efort uman și având capacitatea de a îndepărta și colecta murdăria cu o precizie excelentă atât din zone aglomerate, cât și din zone înguste, spații limitate, margini și colțuri, contribuind în același timp la o economisire a costurilor de curățare zilnică și garantând rezultate remarcabile instant.

Descoperă oferta de mașini de măturat profesionale

Indiferent de necesitățile pe care le are compania ta, în cadrul magazinului nostru online, diversitatea este la ea acasă în materie de mașini de măturat profesionale. Aici găsești de toate pentru toți, la prețuri cu adevărat competitive, începând de la mașini de împins manuale și electrice sau mături industriale care se pot atașa la stivuitoare pentru măturarea suprafețelor mari și până la mașini de măturat cu om la bord pentru parcări, parcuri sau zone rezidențiale și chiar mașini de măturat stradale, de mari dimensiuni, gata să corespundă celor mai diverse cerințe de curățare. Desigur, să alegi cea mai bună mașină pentru domeniul tău de activitate ținând cont de multitudinea de opțiuni la care ai acces se poate dovedi de cele mai multe ori o mare provocare, dar pentru simplificarea acestei misiuni nu uita să iei în calcul suprafața de curățat vizată, frecvența cu care aceasta trebuie măturata și tipul de spațiu în cauză (exterior/interior).

Variantele disponibile pe rafturile noastre virtuale sunt cu adevărat nenumărate, însă nu îți rămâne decât să răsfoiești tot catalogul nostru de produse, să vizualizezi toate caracteristicile tehnice afișate pentru fiecare alternativă în parte și să alegi ceea ce se pliază cât mai bine pe nevoile tale curente. Nu în ultimul rând, în cazul în care vrei să te asiguri că iei cea mai bună decizie în vederea achiziției unei mașini de măturat profesionale din cadrul magazinului nostru online, nu ezita să consulți experții Uniclean. Aceștia, grație experienței dobândite de-a lungul timpului, cunoștințelor solide în domeniu și amabilității de a da la schimb, vor ști cu exactitate care este soluția potrivită pentru tine și te vor îndruma în permanență, astfel încât să faci alegeri cât mai inteligente, de care să te bucuri pentru o perioadă îndelungată de timp.

Mai mult, dincolo de consultanța specializată pe care o punem la dispoziția clienților noștri, află că alături de noi beneficiezi automat și de alte câteva avantaje majore, printre care se numără transportul gratuit pentru comenzile în valoare de peste 300 RON, garanția calității și posibilitatea de a face retur gratuit în termen de 30 de zile, în cazul în care mașinile de măturat livrate nu sunt pe măsură așteptărilor și dorințelor tale.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu