Masini de Frecat Aspirat Pardoseli

Atunci când vrei să cureţi şi să igienizezi pardoselile din spaţiile de mari dimensiuni într-un mod profesionist, ai nevoie de echipamente de curăţenie pe măsură, asta e cert. Astfel, în cadrul magazinului nostru găseşti acum  o varietate imensă de maşini de frecat pardoseli performante, proiectate şi realizate special pentru a asigura eficienţă maximă în procesul de curăţare şi pentru a reduce în mod semnificativ timpul de lucru, oferind în acelaşi timp rezultate uimitoare, care nu dezamăgesc. Prin urmare, nu îţi rămâne decât să descoperi oferta la maşini de frecat parsodeli pe care ţi-am pregătit-o şi să alegi echipamentul care ţi se potriveşte în funcţie de sarcina de lucru pe care trebuie să o desfăşori. Cert este că aici chiar ai de unde alege pentru a răspunde chiar şi celor mai exigente nevoi şi cerinţe, ceea ce înseamnă că nu trebuie să faci niciun fel de compromis.La Uniclean, putem spune că diversitatea este la ea acasă în materie de maşini de frecat/aspirat pardoseli. Aducem mai aproape de tine o selecţie bogată de modele, care se pot folosi într-o gamă largă de aplicaţii şi care îmbină cele mai importante caracteristici, şi anume calitatea şi funcţionalitatea, oferind utilizatorilor o experienţă plăcută, confortabilă şi accesibilă pe termen lung. Maşină de frecat/aspirat pardoseli cu post de conducere şi rezervor, maşină de frecat/aspirat pardoseli prin împingere cu cablu electric şi rezervor, maşină de frecat pardoseli prin împingere cu acumulatori şi rezervor sau maşină de frecat şi uscat pardoseli prin împingere cu cablu electric şi rezervor – toate acestea şi multe altele se regăsesc în categoria noastră de maşini de frecat pardoseli multifuncţionale şi vin la pachet cu o multitudine de funcţii şi caracteristici unice, menite să asigure performanţe la cel mai înalt nivel. Astfel, alături de noi, acum este mai uşor ca niciodată să găseşti maşina de frecat pardoseli care să îndeplinească pe deplin nevoile şi cerinţele tale. Satisfacţia este garantată!

Dar asta nu este tot. Un alt aspect demn de menţionat cu privire la maşinile de frecat pardoseli pe care le comercializăm este faptul că oferă soluţii tehnice pentru orice fel de încăpere şi sunt fabricate pentru a uşura munca utilizatorilor, având o greutate redusă şi dimensiuni extrem de compacte, lucru care le face să fie foarte uşor de folosit şi de manevrat chiar şi în cele mai înguste şi greu accesibile spaţii. Mai mult decât atât, acestea sunt şi foarte uşor de întreţinut şi asigură şi o durată de viaţă îndelungată, fiind realizate din materiale rezistente şi durabile, de calitate superioară. 

Prin urmare, dacă eşti dornic să achiziţionezi o maşină de frecat pardoseli profesională din cadrul magazinului nostru, ne poţi contacta telefonic chiar acum pentru o ofertă personalizată. Pentru că Uniclean este un partener de încredere care îţi poate oferi tot ceea ce ai nevoie, exact când ai nevoie, astfel încât să poţi desfăşura activităţile de curăţenie în condiţii de maximă eficienţă şi siguranţă.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu