Maturatoare Stradale

În cazul în care te numeri printre companiile care oferă servicii de curăţenie profesionale şi ai nevoie de nişte măturătoare stradale care să asigure performanţe superioare şi să îmbunătăţească totodată confortul în timpul lucrului, Uniclean este soluţia pe care o cauţi. Gama noastră de echipamente de curăţenie cuprinde şi o varietate impresionantă de maşini de măturat, printre care se numără şi măturătoarele stradale, fabricate la cele mai înalte standarde pentru a îndepărta şi colecta murdăria grosieră, fină sau lichidă de pe trotuare, parcări etc. şi pentru a face faţă până şi celor mai dificile şi complexe sarcini de lucru. Eficienţă, siguranţă, agilitate, control şi precizie – acestea sunt câteva dintre principalele caracteristici prin care se remarcă măturătoarele stradale pe care ţi le propunem.În magazinul nostru găseşti acum măturătoare stradală recondiţionată de la Karcher spre exemplu, cu post de conducere, confortabilă şi modernă, ideală pentru utilizarea profesională, atât în zonele interioare, cât şi în cele exterioare. Aceasta poate acţiona pe suprafeţe de la 6000 la 7800 metri pătraţi/oră, ceea ce înseamnă productivitate maximă şi eficienţă garantată. De asemenea, la Uniclean găseşti şi maşina de măturat-aspirat MIC 70 de la Karcher, care surprinde prin numeroase caracteristici inovatoare şi dotări cum ar fi: putere mare hidraulică datorită pompei puternice cu volum de 100 litri/minut, motor diesel cu emisii reduse, afişaj central pentru reglarea capacităţii hidraulice şi pentru controlul altor funcţii importante, sistem cu schimbare rapidă cu cadru basculant, filtru de particule, aer condiţionat, încălzire sau girofar de avertizare. Pe scurt, această măturătoare stradală este soluţia completă de care ai nevoie pentru a-ţi desfăşura munca cu uşurinţă pe tot timpul anului. 

Desigur, indiferent de modelul pe care îl alegi, cert este că toate măturătoarele stradale pe care le comercializăm beneficiază de nenumărate avantaje şi sunt create special pentru a scurta timpul de lucru, respectiv pentru a transforma măturatul într-o activitate simplă, rapidă şi chiar confortabilă. Acestea combină manevrabilitatea cu fiabilitatea, fiind extrem de uşor de folosit chiar şi de către cei mai neexperimentanţi utilizatori, şi asigură performanţe excelente chiar şi pentru cele mai dificile sarcini de lucru. Mai mult decât atât, află că în catalogul nostru de produse sunt disponibile şi diferite modele de mături stradale, perfecte pentru curăţarea prafului, resturilor, frunzelor, zăpezii de pe trotuare, din parcuri, parcări, spaţii de circulaţie publică şi nu numai. Pentru că la Uniclean găseşti tot ceea ce cauţi şi mereu ceva în plus, exact aşa cum ţi-am promis.

Nu în ultimul rând, în cazul în care nu ştii ce măturătoare stradală să alegi, află că ai parte de sprijin permanent din partea echipei Uniclean. Îţi oferim consultanţă specializată gratuită şi împărtăşim cu tine din know how-ul nostru dobândit de-a lungul anilor de muncă, astfel încât să ne asigurăm că iei cele mai bune şi inteligente decizii. Punem foarte mult accent pe comunicarea deschisă cu clienţii noştri şi ne dorim o colaborare pe termen lung cu aceştia, bazată pe încredere, seriozitate şi transparenţă la superlativ. Concret, alături de noi ştii că eşti pe mâini bune indiferent de nevoile sau dorinţele pe care le ai. Nu îţi rămâne decât să ne soliciţi o ofertă personalizată pentru măturătoarea stradală care te interesează şi să te convingi singur de acest lucru. 

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu