Mecanism de rotire | Mosmatic

In stoc

Acest mecanism de rotire reprezinta o piesa de baza a dispozitivului de spalare prin rotire deoarece acest mecanism asigura miscarea de rotatie a bratului rotor. Mecanismul de pozitioneaza in partea centrala a dispozitivului de spalare iar bratul rotor se ataseaza de acest mecanism.

Este fabricat din otel-inoxidabil, este foarte rezistent la depunerile de rugina, iar datorita calitatii si capacitatii de lucru profesionale se asigura lunga durabilitate de utilizare a acestui mecanism la acelasi nivel ridicat de calitate de lucru.

Mareste performanta de lucru a dispozitivului deoarece prin intermediul acestui mecanism, bratul rotor isi mareste numarul de rotatii pe minut si capacitatea de lucru, astfel pulverizant cu o presiune mai mare si mai eficienta.

Poate fi achizitionat separat fata de dispozitivul de spalare rotativ.

Este disponibil in mai multe modele, fiecare fiind specifice pentru alt dispozitiv de spalare prin rotire.

Modelul 58.908 personalizat, va pune la dispozitie posibilitatea de a curata zidurile sau suprafetele unghiulare deoarece permite inclinarea si asezarea dispozitivului in pozitia de lucru dorita fara a intampina dificultati. Este special pentru dispozitivele multifunctionale FL-AEB 200, FL-AER 200 si FL-AER 300 insa este compatibil si cu alte dispozitive de curatare rotative.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Mecanism de rotire | Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu