Monodiscuri

După cum bine știm deja cu toții, aparatele monodisc se numără printre cele mai populare și desăvârșite instrumente de curățenie. Prin urmare, dacă și tu ești în căutarea unor monodiscuri profesionale pe care să te poți baza de fiecare dată atunci când vine vorba de intervențiile de curățare și igienizare complete, înseamnă că ai ajuns unde trebuie.

Pe rafturile virtuale ale magazinului nostru găsești o multitudine de monodiscuri performante, portabile, ușoare, simplu de manipulat, cu un design compact și cu rezistență crescută la apă, gata să facă curățarea mai rapidă și mai sigură. Funcționalitatea și versatilitatea sunt cuvintele de ordine care definesc monodiscurile pe care le comercializam. Acestea pot fi adaptate cu ușurință diferitelor nevoi și pot fi folosite în numeroase domenii de activitate, începând de la industria navală, medicală sau alimentară și până la instituții publice, hale de producție, HoReCa, baze sportive, vehicule mari, jgheaburi etc. De asemenea, nici diversitatea nu face excepție atunci când vine vorba de gama cuprinzătoare pe care am dezvoltat-o pentru clienții noștri. Aceasta cuprinde numeroase produse de înaltă tehnologie, printre care se numără și monodiscuri portabile cu acumulatori, cu acumulatori și injecție de detergent, portabile pentru curățarea la înălțime sau accesorii pentru acestea, cum ar fi periile realizate într-o varietate de modele și culori potrivite pentru îndepărtarea murdăriei grosiere, sau pad-urile care joacă un rol fundamental atunci când vine vorba de îndepărtarea murdăriei fine sau lustruire.

Comandă monodiscuri profesionale

Desigur, acestea sunt doar câteva exemple. Află că în vitrinele magazinului nostru online sunt disponibile și diverse monodiscuri pentru pardoseli, așa cum este aparatul de lustruit pardoseala SPINTEC 551 UH spre exemplu, comod și ușor de folosit, ideal pentru curățenia pe timpul zilei în zonele publice, grație nivelului scăzut de zgomot prin care se remarcă. Mai mult, acest model vine la pachet și cu o serie de caracteristici speciale, care contribuie la îmbunătățirea ergonomiei la manipulare, echilibrare și transport, cum ar fi: mâner moale, cârlig pentru cablu, suport mufă, siguranță fluzibilă pentru a proteja motorul, cablu lung, suport de păduri integrat și numeroase alte accesorii comune pe care te invităm să le descoperi chiar tu. Indiferent de produsele profesionale care ți-au atras atenția, trebuie să știi faptul că toate produsele din această categorie pe care le comercializam provin de la furnizori internaționali de top și sunt realizate în așa fel încât să asigure durabilitate și o durată extinsă de utilizare.

Mai mult, în cazul în care nu știi ce echipament de curățenie să alegi, află că alături de noi ești pe mâini bune. Avem la bază o echipă pasionată de inovație și soluții customizate, care este gata oricând să împărtășească cu tine cunoștințele, competențele și amabilitatea dobândite de-a lungul timpului și să te îndrume în vederea unei decizii de achiziție cât mai inspirate și inteligente. Parteneriatul cu noi este atuul tău, aceasta este deviza pe care o avem în centrul activității noastre. Așadar, nu mai pierde timpul și comandă acum monodiscurile profesionale de pe site-ul magazinului nostru online sau cere o oferta personalizată de preț, iar experții Uniclean vor avea grijă să revină cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Link-uri Utile:

Meniu