Mop profesional

 

În comparaţie cu mopurile obişnuite, un mop profesional pe care ţi-l punem la dispoziţie pe Uniclean este special conceput pentru a îndepărta murdăria grosieră din doar câteva mişcări, transformând procesul de curăţenie într-unul simplu şi rapid, cu rezultate impecabile vizibile instant, ceea ce înseamnă că nu îţi rămâne decât să descoperi oferta noastră şi să alegi un mop profesional care ţi se potrivește în funcţie de propriile nevoi şi cerinţe.

Pentru mediile de lucru cu trafic intens, dar nu numai, curăţarea zilnică, completă şi eficientă a încăperilor a devenit o adevărată necesitate. În acest sens, un mop profesional joacă un rol fundamental în obţinerea şi menţinerea unui spaţiu curat, sigur şi igienizat, fără prea multe eforturi, motiv pentru care te invităm să descoperi modelele de mop profesional din catalogul Uniclean. 

Comandă mop profesional cu găleată

Dincolo de faptul că provin de la producători de renume din domeniu precum Unger, Dewitte sau Motorscrubber, dar nu numai, ce mai trebuie să ştii este faptul că opțiunile de mop profesional disponibile în catalogul nostru de produse şi echipamente profesionale de curăţenie sunt proiectate cu gândul la siguranţa şi confortul utilizatorului final, sunt uşor de manevrat, datorită design-ului ergonomic şi greutăţii reduse, dar şi foarte simplu de depozitat, fără să ocupe mult spaţiu, oferă o mobilitate ridicată şi libertate de mişcare în timpul utilizării şi, nu în ultimul rând, asigură performanţe excelente la curăţare.

Mai mult decât atât, află că fiecare mop profesional din oferta noastră poate fi achiziţionat fie individual, fie sub formă de set, ceea ce înseamnă că aici vei găsi mereu soluţia care să ţi se potrivească. De exemplu, un mop profesional cu sistem 2 in 1 (lamelă din cauciuc şi lavetă din microfibră) din catalogul nostru este tot ce ai nevoie pentru a curăţa complet, rapid şi eficient suprafeţele. Acest model vine la pachet cu design patentat care foloseşte lamela rigidă din cauciuc pentru a exercita o presiune cât mai mare asupra padului din microfibră, reuşind să îndepărteze cu brio murdăria dificilă de pe pardoseli şi să cureţe în profunzime, lâsând suprafeţele curate şi uscate, cu un aspect ca nou care durează.

De asemenea, pentru că punem întotdeauna nevoile clienţilor noştri pe primul loc, îţi oferim acum şi o varietate imensă de mop profesional cu mâner ergonomic pentru pardoseli, cu pulverizator sau cu rezervor, create special pentru a putea fi folosit un timp îndelungat, fără ca utilizatorii să resimtă dureri lombare sau articulare, aşa cum se întâmplă deseori în cazul utilizării mopurilor obişnuite. 

Mai mult decât atât, ce mai trebuie să ştii este faptul că opțiunile de mop profesional cu mâner ergonomic pe care ţi le punem la dispoziţie sunt potrivite pentru curăţarea zilnică a încăperilor din arii de activitate dintre cele mai variate, ceea ce înseamnă că se vor dovedi un ajutor de nădejde de fiecare dată, indiferent de sarcina de lucru care trebuie să o desfăşori.

Astfel, fie că alegi un mop profesional ergonomic, un mop profesional cu sistem 2 in 1 sau un kit cu găleată şi mop cu stoarcere şi clătire, cert este că produsele și accesoriile noastre sunt tot ceea ce ai nevoie pentru curăţarea rapidă şi eficientă a suprafeţelor, fără efort fizic intens, fără bătăi de cap şi fără griji. Pentru că la Uniclean aducem mai aproape de tine o gamă cât mai largă de mopuri şi seturi profesionale pentru pardoseli, gata să acopere cele mai exigente cerinţe şi necesităţi. Nu îţi rămâne decât să soliciţi o ofertă personalizată pentru produsele care te interesează şi să te convingi singur.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu