Nebulizatoare pentru dezinfecție

Atunci când vine vorba de obţinerea unui spaţiu sigur, curat şi sănătos, ferit de viruşi şi bacterii, folosirea unui nebulizator pentru dezinfecţie se va dovedi soluţia perfectă. Acest aparat, fiind special conceput pentru a elibera în aer particule fine de dezinfectant, va reuşi să purifice şi să elimine agenţii patogeni din aer şi de pe suprafeţe, acţionând rapid, sigur şi eficient, fără prea multe eforturi, până şi în locurile greu accesibile. Graţie numeroaselor avantaje şi întrebuinţări pe care le au, nebulizatoarele pentru dezinfecţie aer sunt destinate în general pentru uz profesional, fiind folosite cu precădere în mediile comerciale, clădirile de birouri, sălile de sport, instituţiile publice, cabinetele medicale etc., şi sunt considerate o alternativă mai mult decât eficientă la aplicaţiile obişnuite de pulverizare şi ştergere clasică.

Prin urmare, în cazul în care şi tu eşti interesat de un astfel de echipament de înaltă tehnologie pentru domeniul tău de activitate, află că ai ajuns unde trebuie. Nebulizatoarele pentru dezinfecţie disponibile în gama noastră de echipamente profesionale sunt inovatoare, fiabile, rezistente şi funcţionale, oferind performanţe la cel mai înalt nivel datorită capacităţii pe care o au de a distribui soluţia anti-bacteriană proprie în ceaţă rece sau termică, ultra fină, care conţine milioane de particule de curăţare ce pot pătrunde şi pot fi absorbite în perne, paturi, tavane, perdele, covoare, îmbrăcăminte, suprafeţe de lucru. Mai mult decât atât, pentru a te convinge pe deplin, află că ceaţa fină este singura capabilă să pătrundă complet în toate zonele sistemelor de ventilaţie ale clădirilor, dar şi în domeniul auto, considerate a fi un catalizator pentru răspândirea bolilor, ceea ce înseamnă că motivele pentru care merită să alegi un nebulizator pentru dezinfecţie din catalogul nostru de produse sunt nenumărate. Mai ales că ţi-am pregătit o varietate impresionantă de modele performante din care poţi alege, în funcţie de propriile cerinţe, astfel încât să fii complet mulţumit de achiziţia făcută şi să te bucuri de o utilizare îndelungată.

De exemplu, în cazul în care eşti în căutarea unui nebulizator electric pentru dezinfecţie ULV cu ceaţă rece, potrivit pentru interior, în catalogul nostru de produse găseşti acum nebulizatorul MINI, un aparat practic şi compact, cu o capacitate a rezervorului de 5 litri şi motor de 2200 W, ce poate fi folosit cu uşurinţă pentru dezinfecţia şi igienizarea rapidă şi completă a unor spaţii dintre cele mai diverse, începând de la cabinete medicale sau instituţii publice şi până la restaurante, birouri şi multe altele. Dar asta nu este tot. La Uniclean eşti mai aproape acum şi de o selecţie bogată de nebulizatoare pentru dezinfecţie portabile, cu ceaţă termică sau rece, care asigură o utilizare îndelungată şi sunt menite să îmbunătăţească în mod semnificativ orice procedură de dezinfecţie, oferind rezultate uimitoare indiferent de spaţiul vizat. Desigur, modelele disponibile în catalogul nostru de nebulizatoare pentru dezinfecţie aer sunt mult mai numeroase decât cele prezentate până acum, ceea ce înseamnă că nu îţi rămâne decât să vizualizezi întreaga gamă pe care ţi-o punem la dispoziţie şi să soliciţi o ofertă personalizată sau să contactezi telefonic specialiştii Uniclean pentru consultanţă sau pentru plasarea unei comenzi din cadrul magazinului nostru.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu