Nebulizatoare Spuma Activa

Ești în căutarea unor nebulizatoare cu spumă activă de înaltă tehnologie pe care să te poți baza atunci când vine vorba de îndepărtarea cu ușurință a murdăriei groase impregnate pe caroseria mașinii tale? Atunci înseamnă că ai ajuns unde trebuie.Pe rafturile noastre virtuale te așteaptă o gamă diversificată de dispozitive de spumare din care poți alege, ideale în special pentru dotarea spălătoriilor auto, care vin la pachet cu o capacitate de 50-65-100 L și cu numeroase caracteristici tehnice precum: presiune de 8 bar, funcții spumă-lichid, furtun cu o lungime de 10 m și o grosime de 8 mm și o greutate care garantează un mod de lucru cât mai ergonomic. În cazul în care te întrebi de ce merită să optezi pentru un astfel de echipament, trebuie să știi faptul că un nebulizator cu spumă activa va fi mereu o soluție salvatoare la îndemăna oricui, care poate transforma misiunea dificilă de a spala mașina într-o activitate simplă și chiar plăcută. Și asta deoarece acesta simplifica procesul de aplicare a spumei active, oferind un jet dens, omogen și uniform, grație compresorului cu aer comprimat pentru acțiune imediata cu care este prevăzut. Mai mult, află că rezultatele de curățare obținute după utilizarea unui nebulizator cu spumă activă sunt de-a dreptul uimitoare, așa că de ce să nu profiți de ofertele noastre și să achiziționezi acum modelul care ți-a atras atenția? Investiția într-un astfel de produs chiar merită.

Descoperă oferta la dispozitive de spumare

În vitrinele magazinului nostru online găsești tot ceea ce cauți și mereu ceva în plus. Așadar, pe lângă selecția generoasă de produse potrivite pentru industria automotivă, am adăugat în gama noastră de produse și diverse dispozitive de spumare cu recipient, așa cum este spre exemplu nebulizatorul de spumare de la DeWitte, care funcționează pe bază de aer comprimat și care poate fi folosit și că pulverizator de apa, fiind dotat cu furtun de 10 metri și disponibil în mai multe variante de recipiente și culori. Utilizarea unui astfel de dispozitiv este potrivită pentru o paletă largă de domenii de activitate, începând de la aeronautică, agricultură, construcții sau HoReCa și până la zootehnie sau industria alimentară, automotivă și navală. Mai mult, în cazul în care vrei să optezi pentru un nebulizator practic și versatil, îți propunem să îți îndrepți atenția spre cel din oțel inoxidabil cu roți disponibil pe rafturile noastre virtuale, cu o capacitate de 24 L și o greutate de 15 kg, care asigură o manevrare ușoară, eficientă și cât mai practică.

Nu în ultimul rând, află că din moment ce alegi să comanzi din cadrul magazinului nostru online nebulizatoarele cu spumă sau dispozitivele de spumare care se pliază nevoilor și preferințelor tale, nu vei fi nevoit să aloci un buget uriaș pentru a te bucura de o investiție de termen lung. Și asta deoarece îți punem la dispoziție produse de calitate verificată, la prețuri mai mult decât avantajoase, de care cu siguranță nu vei fi dezamăgit. De asemenea, alături de noi beneficiezi și de transport gratuit pentru comenzile în valoare de peste 300 RON și de consultanță specializată gratuită prin telefon, astfel încât să ai întotdeauna siguranța că faci cele mai bune și inspirate alegeri în ceea ce privește nebulizatoarele cu spumă care te interesează.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu