Noutăți de la InterClean Show Amsterdam 2022

Cuprins articol

Între 10 și 13 mai 2022, UNICLEAN a participat, în calitate de distribuitor oficial al partenerilor săi internaționali, la cea mai importantă expoziție internațională specializată pe industria de curățare și igienă, Interclean Show, pentru a-și susține brandurile din portofoliu, dar și pentru a obține în mod direct o perspectivă actualizată asupra pieței și a evoluției echipamentelor, accesoriilor și soluțiilor profesionale pentru curățare și igienă.

Noutăți de la partenerii Unger – brandul vedetă

Reprezentanții Uniclean au fost primiți cu mult entuziasm de către echipa Unger și au avut loc discuții super utile despre produse, îmbunătățiri și feedback de la clienții care folosesc echipamentele de curățare de la Unger. Prezentarea instrumentelor tradiționale de curățare a geamurilor, prezentarea noului sistem de lăncii telescopice nLITE de la Unger, care sunt realizate din materiale de carbon ultra-ușoare, dar și prezentarea noutăților care au fost implementate pentru echipamentul HydroPower RO S de curățare cu apă pură și demonstrațiile au fost punctele de atracție pentru cei prezenți la târg și specialiștii Uniclean s-au bucurat să vadă atât de mult interes pentru acestea. Sistemul Unger HydroPower RO S permite curățarea cu apă pură cu costuri de operare minime și asta reprezintă un lucru deosebit de interesant, mai ales când este utilizat în zonele cu alimentare cu apă dură, pentru că se bazează pe un proces de filtrare în 3 etape, prin care se filtrează apa, lăsând-o pură, fără impurități. Curățarea cu apă pură sau demineralizată, este ecologică și foarte eficientă, deoarece funcționează fără adaos de substanțe chimice și curăță ușor murdăria, praful, fără a lăsa urme. A fost ocazia perfectă pentru a observa nevoia de unelte și echipamente care să aibă eficiență superioară și utilizare cât mai ușoară.

Lansare și prelansare de echipamente inovative alături de echipa MotorScrubber

Cea mai recentă inovație MotorScrubber este echipamentul Dryft și alături de inventatorul său, specialiștii Uniclean, au luat parte la prelansarea VIP a acestui echipament care are 8 brevete în așteptare. A fost o prelansare exclusivistă organizată în cadrul InterClean Show și doar un public special invitat format doar din utilizatori persoane fizice sau companii și distribuitori. Astfel am avut privilegiul de a vedea în premieră, în stil cinematograf într-o camera privată din cadrul standului MotorScrubber, prima mașină cu uscător care poate curăța și usca în colțuri, pe margini și în toate zonele greu accesibile cu viteză și precizie. Pe lângă acest moment care a stârnit curiozitatea multor branduri concurente, a mai fost organizată și lansarea celuilalt produs nou al companiei: MotorScrubber Shock, un nou tip de dispozitiv de spălat cu vibrații, ce oferă o „curățare revoluționară prin unde de șoc”, conceput pentru curățarea profundă în spații înguste, colțurile, ce poate curăța marginile, plintele, și pardoseala, cu soluție de curățare sau numai cu apă.

Super prezentare pentru toată gama profesională și industrială de la Tecnovap

Alături de unul dintre marii „pionieri ai aburului”, care oferă mașini de curățat cu abur, încă din 1985, echipa Uniclean s-a bucurat de un timp foarte util și de interesul crescut pentru aceste echipamente eco-friendly. Sistemele de curățare cu abur, potrivite pentru sectorul mecanic, pentru industria alimentară și sau pentru sectorul de sănătate, se numără printre produsele cele mai apreciate de piață. De aceasta data, dintre produsele care au atras atenția cel mult la stand, de menționat ar fi Steam Power Plus, Steam Box Vac Pro – generatoare de abur trifazate, super util pentru cleaningul în sectorul industrial, fabricate din oțel inoxidabil și cu protecție etanșă IPX5, Steam Plant – generatorul de abur trifazat combinat cu un curățitor automat de benzi transportoare din industria alimentară, Car Hygene Plus – sistemul pentru self-service format dintr-un generator de abur și un aspirator umed/uscat, Junior Star Max, HydroBox, toate concepute a curăța, a igieniza și dezinfecta diferite tipuri de suprafețe, într-un mod cât mai ușor și rapid, cu puterea aburului.

Noi modele de echipamente de spălare a pubelelor de la Morclean

Reîntâlnirea cu partenerii Morclean a fost marcată de discuțiile despre echipamentul Sprint VM pentru curățarea pubelelor de gunoi. Noul model de echipament de spălare automată a pubelelor este proiectat pentru a fi montat în interiorul unei furgonete. Lucrările au continuat în dezvoltarea acestui nou model în ultimele luni dinaintea evenimentului InterClean și cei de la Morclean au proiectat mașina de la concept și prototip, până la specificațiile finale și producție, în ciuda deficitului global de componente și vehicule care marchează perioada prin care trecem.

Mașina de spălat pubele Morclean Sprint VM este acționată pe motorină și este echipată cu un cap de curățare rotativ automat pentru a curăța pubele cu roți. Pubelele de până la 240 de litri pot fi spălate rapid, de obicei în 10-30 de secunde, fără ca operatorul să fie nevoit să folosească o lance de spălare, acesta fiind un mare avantaj prin care personalul care utilizează acest echipament. Astfel cu apăsarea unui singur buton, datorită mecanismului hidraulic de ridicare și a componentelor robuste, operatorii vor reduce manipularea manuală și vor economisi timp. Pe lângă toate aceste avantaje, echipamentul poate fi folosit și ca un curățitor cu presiune pentru curățarea aleilor, teraselor și pardoselilor.

Prezentare de produse la standul DeWitte

Echipa DeWitte a prezentat în cadrul Interclean un nou model de lavetă DeWitte Recycled Soft de microfibră din materiale reciclate 100%, provenite din PET-uri. De menționat aici este faptul că are chiar și marginea de cusătură dublă și eticheta de spălare realizată tot din materiale reciclate. De asemenea au fost prezentate și lavetele din gama premium DeWitte Olympic. În aceasta gamă sunt incluse lavetele Gold Wave – care nu lasă nicio urmă, lavetele Silver Polish – care sunt perfecte pentru industria automotive, și lavetele Bronze Classic – care sunt potrivite pentru majoritatea suprafețelor și aplicațiilor.

În plus, s-a putut testa și dispozitivul electric de spumare DeWitte e-Foam. Cu acest dispozitiv de spumare, electric, o singură apăsare a butonului este suficientă pentru a activa spuma. Produsul are un rezervor de 1,8 litri cu o scară plasată la vedere care indică conținutul disponibil în recipient și este foarte rezistent la o gamă largă de substanțe chimice, producând o spumă groasă, adezivă. Luminile indică nivelul bateriei în timpul utilizării dispozitivului și de obicei acesta rezistă până la o oră cu o baterie complet încărcată.

Show-ul demonstrativ în aer liber de la standul Ibix

Partenerii de la Ibix au pregătit la stand tot ceea ce ține de cele mai noi tehnologii IBIX pentru industria de curățare, tratare a suprafețelor, îndepărtare graffiti și curățare industrială. Au fost scoase în evidență mai ales modelele Ibix 9 și Ibix 25, ambele fabricate complet din aluminiu, manevrabile și ușor de transportat. Sistemele de curățare prin sablare Ibix 9 și Ibix 25 au dovedit vizitatorilor cât sunt de versatile și cât de ușor pot fi folosite de către un singur operator. Posibilitatea de a alege cel mai potrivit material de sablare și de a regla presiunea de sablare face din acesta un echipament multifuncțional, cu ajutorul căruia se pot obține performanțe inegalabile în nenumărate domenii de aplicare, toate cu respectarea deplină a standardelor de siguranță a lucrătorilor și de protecție a mediului. Ca și deosebire față de Ibix 9, echipamentul Ibix 25, datorită unei supape de reglare a aerului comprimat cu putere mare și a posibilității de montare a duzelor cu diametru mare, oferă rezultate remarcabile pentru curățarea suprafețelor mai extinse.

Îmbunătățiri și inovații realizate la Starmix

Starmix este un brand renumit pentru tehnologiile inovatoare și calitatea premium. O gamă largă de aspiratoare de înaltă performanță și mașini de măturat pentru comerț, industrie, sectorul public și sectorul privat sunt dezvoltate, produse și vândute cu mare succes în întreaga lume. Potrivit Electrostar, noile îmbunătățiri făcute aspiratoarelor Starmix ISP iPulse, au adus un mare beneficiu operatorilor, pentru că acum sunt atât de puternice și robuste încât pot face față prafului grosier și fin, apei și chiar noroiului. În viitor, produsele marca Starmix vor fi disponibile în trei categorii: Premium, Professional și Works. Produsele din categoria premium sunt fabricate exclusiv în Germania, oferă performanțe și durabilitate imbatabile. Linia professionals include o gamă de produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și sunt făcute chiar și pentru cele mai dificile lucrări. Iar noutatea este că în sfârșit, există și o linie separată pentru clienții din sectorul DIY (Do-It-Yourself). Iar de aceste produse, vor beneficia și clienții Uniclean.

Echipamentele de curățat de la Mosmatic

Echipa Mosmatic a prezentat în cadrul Interclean mai multe modele noi de echipamente de curățare cu înaltă presiune, care pot fi utilizate fără substanțe chimice. Pentru curățarea specială de înaltă presiune, Mosmatic oferă o gamă de dispozitive care pot aborda sarcini ce presupun de la curățarea suprafețelor, curățarea conductelor până la curățarea benzilor, curelelor. Toate se bazează pe o rotație mare cu turații pe minut combinată cu un braț rotor din oțel inoxidabil. De asemenea a fost prezentat și dispozitivul de curățare pentru podea FL-AHK-KAU 520. Acest dispozitiv are un accesoriu integrat care ajută la îndepărtare a gumei de mestecat de pe trotuare sau pardoseli, fără substanțe chimice sau alte soluții. Principiul după care funcționează presupune ridicarea marginii gumei de mestec de la suprafață cu ajutorul duzei și astfel rezultă o îndepărtare ușoară.

Igiena mâinilor în centrul atenției datorită Seko

Standul interesant al partenerilor Seko a găzduit profesioniști din curățenie și igienă din întreaga lume Chiar dacă lumea se îndreaptă către un viitor post-COVID, igiena mâinilor a fost pe ordinea de zi la Interclean, iar sistemele modulare de distribuire a substanțelor chimice Seko, cum ar fi Pro Max, au fost extrem de populare printre vizitatorii târgului. Iar sistemele de dozare Ware Dose și unitățile de spălare Wash Series, au și fost nominalizate la premii. Aceste inovații, împreună cu restul gamei de soluții pentru igiena mâinilor, inclusiv dozatoarele de săpun și prosoape de hârtie, sau selecția de unități de dozare, sisteme de dozare și rezervoare de detergent au avut un impact foarte bun.

Despre Uniclean:

Divizia Uniclean® este operațională din 2017 și a devenit în 2018 marcă înregistrată, cu un portofoliu de peste 40 de branduri internaționale, după ce și-a consolidat poziția pe piața de echipamente și soluții profesionale pentru curățare și igienizare pentru interior – exterior, pentru sectorul comercial, profesional, industrial, rezidențial.

Despre Unilift Serv SRL:

Unilift Serv SRL activează încă din 2011 pe piața echipamentelor și soluțiilor tehnice-industriale, iar în prezent, se asigură că piața profesională B2B și B2G din România este deservită la cele mai înalte standarde, abordând cu deschidere și piața hobby, B2C. Cu peste 90 de branduri internaționale de renume reprezentate și peste 50.000 de produse în portofoliu, cu o echipă pasionată de inovație, dezvoltare tehnică și soluții adaptate și complete, Unilift se poziționează ca un partener pentru afaceri durabile, furnizor de echipamente și soluții profesionale care pot fi adaptate oricăror nevoi tehnice pentru fluxurile din diferite sectoare de activitate. 

Pentru întrebări, echipa vă stă cu plăcere oricând la dispoziție. Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații despre produsele din portofoliul Unilift, vizitați constant website-ul principal www.unilift.ro sau magazinul online shop.unilift.ro. Site-ul dedicat diviziei Uniclean este www.uniclean.ro.

Date de contact:

Unilift Showroom Dărmănești

Str. Calea Trotușului, nr. 279

Telefon: +40 371 364 292

Mobil: +40 724 222 451

E-mail: office@unilift.ro

Vă Recomandăm Să Citiți​

Uniclean - Unilift la Interclean Show Amsterdam 2022

Uniclean și-a susținut partenerii în Amsterdam la InterClean Show 2022

Între 10 și 13 mai 2022, UNICLEAN a participat, în calitate de distribuitor oficial al partenerilor săi internaționali, la cea mai importantă expoziție internațională specializată pe industria de curățare și igienă, pentru a-și susține brandurile din portofoliu, dar și pentru a obține în mod direct o perspectivă actualizată asupra pieței și a evoluției echipamentelor, accesoriilor și soluțiilor profesionale pentru curățare și igienă.

Citeste mai mult »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniu