Odorizant dezinfectant pentru incaperi 500ml – OdourShield – BactaKleen – ODOURSHIELD

In stoc

Odorizant anti-bacterian profesional marca BactaKleen, ideal pentru reimprospatarea incaprilor si eliminarea completa a bacteriilor si mirosurilor neplacute cauzate ce acestea.

Odorizant dezinfectant pentru incaperi

Odorizant anti-bacterian profesional marca BactaKleen, ideal pentru reimprospatarea incaprilor si eliminarea completa a bacteriilor si mirosurilor neplacute cauzate ce acestea.

Ideal pentru orice tip de incapere. Se utilzeaza foarte eficient in resedinte, apartamente, domenii sanitare, spitale, farmacii, cabinete, industria alimentara, bucatarii, restaurante, cafenele si este foarte eficient chiar si pentru interioarele autoturismelor, volan, tapiterie, scaune etc.

O singura aplicare a odorizantului OdourShield actioneaza pe o durata de mai multe de 6 ore. Elimina mirosurile neplacute din preajma cosurilor de gunoi, vasurilor de toalete, custilor pentru animale, etc.

Elimina cu eficienta mirosurile neplacute si ucide 99.99% din bacteriile prezente in incapere.

Acumularile coloniilor de bacterii din aer sau de pe suprafete pot provoca boli periculoase la nivel pulmonar. Acest odorizant este ideal pentru prevenirea acestor boli.

Odorizant pe baza de apa, nu contine substante chimice periculoase si nu este toxic.

Este gata de utilizat in orice moment.

Ofera un mediu reimprospatat si comod lipsit, atat de bacteriile aflate in aer cat si cele aflate pe suprafete si in spatii greu accesibile.

Face parte din gama de produse profesionale pentru dezinfectare marca BactaKleen.

Echipa Unilift va sta la dispozitie cu informatii suplimentare referitoare la modul de utilizare, domeniile de activitate potrvite pentru aceste produse si alcatuirea unui echipament profesional de dezinfectie conform cerintelor dumneavoastra.

Informații suplimentare

Brand

După mod acțiune:

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Odorizant dezinfectant pentru incaperi 500ml – OdourShield – BactaKleen – ODOURSHIELD”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu