Perie pentru industria automotiva – Neptun Automotive – Heute

In stoc

Perie profesionala marca Heute special fabricata pentru mentinerea curateniei in spatiile din industra automotiva, spre exemplu spalatorii autor, vopsitorii, service-uri auto, etc.

Fabricata cu peri din Nylon, curata eficient murdaria, petele si rezidurile ramase pe incaltaminte. Se conecteaza la o sursa de apa si o sursa de detergent sau soltuie dezinfectanta in functie de nevoile de lucru si de spatiul in care se pozitioneaza o astfel de perie. Trebuie sa fie conectata si la o sursa de curent.

Se poate instala in cabine pentru pardoseala cu grilaj, iar aceasta porneste automat la pasirea pe suprafata grilajului. Procesul de curatare este foarte eficient cu rezultate extraordinare.

Face parte din echipamentele profesionale de curatare si dezinfectare a incaltamintei, pentru spatiile in care intretinerea si curatenia trebuie intretinute. Astfel aceste produse profesionale marca Heute reprezinte solutia ideala pentru astfel de intrebuintari.

Aceasta perie pentru industria automotiva este potrivita in special pentru vopsitorii, dar poate fi folosita si pentru alte intrebuintari cum ar in spalatorii auto sau service-uri auto.

Pentru mei multe informatii referitoare la produsele profesionale marca Heute, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Perie pentru industria automotiva – Neptun Automotive – Heute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu