Perii pentru aspirare ATEX – SkyVac – 11704

In stoc

Perii pentru aspirare cu sistem pivotant ATEX

Directiva 2014/34/EU​ ATEX se aplica tuturor tipurilor de aparataj, sisteme de protectie si componente destinate a fi folosite in sau in raport cu atmosfere potentiale explozive.

Aceste perii sunt conforme cu aceasta directiva ce se refera si la dispozitivele de control si siguranta destinate a fi folosite in afara atmosferei partial explozive, dar necesare pentru functionarea sigura a aparatajului si sistemelor de protectie in ceea ce priveste riscurile de explozie. Prin „atmosfera exploziva” se intelege un amestec de aer care, in anumite conditii atmosferice, este caracterizata de prezenta concomitenta de substante inflamabile in stare gazoasa, vapori, ceata, pulberi si in care, ca urmare a unei declansari, combustia se propaga catre amestecul nears.

Nou aparute in gama SkyVac ATEX, aceste unelte sunt ideale pentru aspiratul si curatatul profesional in zonele cu risc explozibil.

Datorita sustemului pivotant de la baza periei, curatarea precisa si eficace a tevilor cat si a peretilor de material rezidual cu risc inflamabil se poate realiza fara pericole suplimentare si intr-un mod foarte eficient.

Pentru mai multe informatii si detalii referitoare la acest produs cat si o asistenta profesionala va asteptam in sectiunea de contact. Expertii Unilift Serv sunt incantati sa va ajute.

Informații suplimentare

Brand

Greutate

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Perii pentru aspirare ATEX – SkyVac – 11704”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu