Pistol de pulverizare cu presiune inalta NANO HP gun – Mosmatic – 29.117

In stoc

Pistoale de pulverizare compatibili pentru orice produs din gama de accesorii pentru presiune Mosmatic. Sunt special fabricate pentru a putea controla debitul de presiune si puterea de pulverizare in timpul utilizarii.

Reprezinta solutia ideala pentru sarcinile de spalare ce necesita aplicarea unui debit puternic de presiune. Sunt disponibile in modele dotate cu sistem de uscare.

Mecanismul de activare a debitului de presiune este foarte usor de utilizat, deoarece se poate declansa foarte simplu sau poate fi intrerupt la fel de simplu.

Mosmatic va pune la dispozitie o varietate larga de pistioale de pulverizare pentru inalta presiune. Pentru vizualizarea altor modele accesati rubrica „accesorii pentru presiune” si brand-ul Mosmatic.

Sunt foarte rezistente, fabricate pentru a garanta o lunga durailitate de utilizare si de asemenea reprezinta o solutie profesionala pentru sarcinile de utilizare a accesoriilor pentru presiune Mosmatic.

Pistoalele pot fi comandate in varianta standard sau in varianta cu sistem de uscare, in functie de nevoile de lucru ale utilizatorilor.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Pistol de pulverizare cu presiune inalta NANO HP gun – Mosmatic – 29.117”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu