Pistol de pulverizare cu spuma – Mosmatic – 29.123

In stoc

Pistol profesional de pulverizare cu spuma, ideal pentru spatiile special amenajate pentru spalarea autovehiculelor, pentru spalatoriile auto si de tip self-service.

Se poate echipa cu un furtun special pentru dozarea cantitatii de solutie de spumare sau detergent. Este potrivita pentru sarcinile de curatare in diferite domenii industriale, cum ar fi curatarea intensiva in spatiile comerciale si fabricile de procesare a alimentelor.

Pentru o utilizare corecta, acest pistol se foloseste in combinatie cu bratele pentru instalatii profesionale de spalare marca Mosmatic. Aceste brate furnizeaza debitul de apa si presiunea necesara pentru utilizarea la capacitate maxima a pistolului de pulverizare cu spuma.

In functie de preferinta si de nevoile de lucru ale utilizatorului, se pot achizitiona duze speciale de pulverizare pentru acest tip de pistol.

Bratele de spalare pentru instalatii urmaresc usor si precis pozitia utilizatorilor in timpul proceselor de spalare.

Acest pistol profesional de pulverizare cu spuma reprezinta un accesoriu profesional pentru spalatoriile auot-self-service. In combinatie cu echipamentul profesional adecvat, aveti posibilitatea de a alcatui o instlatie profesionala de spalare speciala pentru spalatoriile auto, care sa puna la dispozitie un program complet si eficient pentru curatarea autovehiculelor.

Pentru mai mule informatii referitoare instalatiile de spalare profesionale si echipamentele de spalare marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Pistol de pulverizare cu spuma – Mosmatic – 29.123”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu