Pistol spuma din otel inoxidabil cu oprire lenta – Presiune 65 bari – Debit 60 l/min RL60 – PA

In stoc

Pistol pentru spumare din otel inoxidabil 60l/min RL60 PA

Ideal pentru apa fierbinte și detergenți.

Caracteristici:

  • Componente interne din otel inoxidabil
  • Presiune nominala 60 bari
  • Presiune maxima suportata 65 bari
  • Debit 60 litri pe minut
  • Temperatura maxima 100° Celsius

Proiectat pentru pulverizarea detergentilor cu scopul de a crea spuma.

Carcasa din termoplastic rezistent la socuri si la abraziune.

Tragaci de pornire / oprire ideal pentru sistemele cu pompe centrifuge care nu sunt echipate cu valve de protectie.

Pentru folosirea agentilor chimici corozivi cu acest produs va recomandam sa ne scrieti in sectiunea de contact. La utilizarea apei reciclate se recomanda atasarea unui sistem de filtrare suplimentar.

Pentru detalii referitoare la dimensiuni cat si o plansa tehnica a produsului deschideti fisierul PDF din sectiunea de documente. Informatiile prezentate cat si imaginile pot suferi modificari fara notificari in prealabil si de aceea sunt cu scop informativ.

Prin parteneriatul cu PA, echipa Unilift aduce utilizatorilor care au nevoi legate de intretinerea de tip industrial profesionista accesorii pentru spalarea cu presiune, pentru curatare industriala, echipamente pentru automibile, echipamente pentru industria alimentara, amortizoare, coturi, cuple, duze, pistoale de pulverizat, accesorii pentru sablare, filtre de absorbtie, injectoare, intrerupatoare manometrice, nipluri, perii, valve, robineti, supape, suporti pentru duze, etc.

Indicatii suplimentare referitoare la acest produs cat si pentru aceasta gama va asteptam in sectiunea de contact. Specialistii Unilift sunt incantati sa va ajute in alegerea solutiei corecte specifica cerintelor dumneavoastra.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Pistol spuma din otel inoxidabil cu oprire lenta – Presiune 65 bari – Debit 60 l/min RL60 – PA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu