Placa de protectie cu amortizoare pentru bratele de uscare/aspirare tip LU | Mosmatic

1.235,00 lei

In stoc

Aceasta placa este un accesoriu profesional marca Mosmatic, special fabricat pentru protectia bratelor profesionale de aspirare/uscare marca Mosmatic.
Este potrivita pentru bratele de tip LU , dar poate fi utilizata si pentru alte modele de brate cu placa de montare pentru perete.

Amortizoarele laterale nu permit contactul bratului cu peretele pe care este instalat.

Este un accesoriu de protectie pentru pastrarea aspectului si a integritatii bratelor pentru instalatii de spalare profesionale pentru autovehicule.

Utilizand aceasta placa de protectie veti pastra distanta ideala dintre brat si peretele pe care este instalat, astfel incat bratul sa nu atinga peretele si sa nu incomodeze utilizatorii in timpul proceselor se utilizare a echipamentelor de spalare.

Accesoriu profesional pentru instalatiile de aspirare/uscare profesionale marca Mosmatic. Instalatii special fabricate pentru industria automotiva, spalatorii auto, self-service sau alte incaperi sau spatii special amenajate pentru spalarea autovehiculelor.

Pentru mai multe informatii referitoare la accesoriile si instalatiile profesionale de uscare/aspirare marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Placa de protectie cu amortizoare pentru bratele de uscare/aspirare tip LU | Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu

Placa de protectie cu amortizoare pentru bratele de uscare/aspirare tip LU | Mosmatic

1.235,00 lei

Adauga in cos